Obavijesti

Show

Komentari 19

'Tom Cruise je kao božanstvo u Scijentološkoj crkvi, nije žrtva'

'Tom Cruise je kao božanstvo u Scijentološkoj crkvi, nije žrtva'
8

Većina scijentologa su žrtve, to znam jer sam bila dio tog uvjerenja. No gdje je Tom, to je neka sasvim drugačija priča. On je vrlo svjestan svih zloupotreba koje se događaju u scijentologiji. On je dio toga, kaže Leah

VIDEO

Već je poznato da je glumac Tom Cruise (56) u Scijentološkoj crkvi te da je u to 'uvukao' djecu koju ima s Nicole Kidman (51), Isabellu (25) i Connora (23). Međutim, svako malo doznaju se detalji te crkve i njegovog statusa. 

Mission: Impossible Fallout Premiere - Washington DC

Glumica Leah Remini (48), koja je glumila u seriji 'Kralj Queensa', bila je članica Scijentološke crkve i otkrila je mnoštvo tajni. Ovoga puta o slavnom glumcu. 

- Većina scijentologa su žrtve, to znam jer sam bila dio tog uvjerenja. No gdje je Tom, to je neka sasvim drugačija priča. On je vrlo svjestan svih zloupotreba koje se događaju u scijentologiji. On je dio toga - ispričala je Leah te nastavila: 

Mission: Impossible Fallout UK Premiere

- Scijentolozima je rečeno da Cruise samostalno spašava svijet pa se unutar crkve smatra božanstvom. Smatraju ga drugim Miscavigeom, nije Cruise u istoj kategoriji kao ostali scijentolozi.

Pripadnici crkve, kada izađu negdje van s Tomom, paze da on ne bi došao u doticaj s časopisima koji pišu protiv scijentologije. 

Batman Begins Premiere - Chinese Theatre - Hollywood

Leah je prije pet godina prekinula veze s tom crkvom, a otkrila je kako su Tomove bivše supruge, glumice Katie Holmes (39) i Nicole, također bile dio toga. Nedavno je progovorila kako scijentolozi Katie 'drže u šaci'. 

- Vjerujte mi, Katie ne smije sa mnom na ručak, a bile smo bliske prijateljice. Mogla bi izgubiti skrbništvo nad Suri. To je bolesno - ispričala je glumica. 

Otkako su i njegove bivše supruge napustile Scijentološku crkvu, Tom ne viđa svoju kćer Suri (12). Iako mu je dozvoljeno vidjeti ju deset dana mjesečno, on je čvrsto odlučio da ne želi uopće. 

Djevice i Vage se ne podnose, a Škorpion i Rak su savršeni skupa: Evo koji su najgori, a koji najbolji horoskopski parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao