Obavijesti

Show

Komentari 36

Tom Cruise ne želi viđati kćer jer nije u Scijentološkoj crkvi...

Tom Cruise ne želi viđati kćer jer nije u Scijentološkoj crkvi...
10

Nakon razvoda, starateljstvo nad djevojčicom dobila je Katie, a američki mediji su primijetili da se Cruise nije fotografirao sa svojom kćeri još od 2013.

VIDEO

Nakon što su se bivše supruge Toma Cruisea (56), Katie Homes (39) i Nicole Kidman (51), udaljile od Scijentološke crkve, glumac uopće ne viđa svoju kćer Suri (12), prenosi Daily Mail. 

Naime, holivudskoj zvijezdi je dopušteno viđati kćer deset dana mjesečno, ali on je odlučio da ju uopće ne viđa jer djevojčica nije pristalica scijentologije.

Batman Begins Premiere - Chinese Theatre - Hollywood

Tom se 2012. razveo od Katie, s kojom ima Suri, nakon šest godina braka. Nakon razvoda, starateljstvo nad djevojčicom dobila je Katie, a američki mediji su primijetili da se Cruise nije fotografirao sa svojom kćeri još od 2013. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cruise je već desetljećima 'ljubitelj' scijentologije s kojom ga je upoznala njegova prva supruga Mimi Rogers (62). Od nje se razveo 1990., a iste se godine vjenčao s Nicole. S njom je posvojio sina Connora (23) i kćer Isabellu (25). Djeca su nakon njihovog razvoda 2001. ostala s ocem te ih je on nastavio odgajati unutar scijentologije. 

The Mummy Premiere - New York

- Katie i Nicole su poslije Toma nastavile sa svojim životom i žive izvan crkve - rekao je kritičar scijentologije Tony Ortega (55) za američke medije. 

Nedavno je Leah Remini (48), poznata po ulozi Carrie u seriji 'Kralj Queensa', u časopisu LaPalme progovorila o Scijentološkoj crkvi i bivšim Tomovim suprugama. 

- Stalno se pitam zašto njih dvije nisu progovorile. Pretpostavljam da su morale potpisati dokument kojim se zavjetuju na šutnju. Vjerujte mi, Katie ne smije sa mnom na ručak, a bile smo bliske prijateljice. Mogla bi izgubiti skrbništvo nad Suri. To je bolesno - rekla je Leah. Dodala je kako je scijentolozi sigurno 'drže u šaci'.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...