Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Tom Jones ima otvoren brak, s njim sam izgubila nevinost'

None Foto: PA/Pixsell 3

Bio je nevjerojatno sladak. Mark je otišao u svoju sobu, a ja u Tomovu. Rekla sam mu da mi je to prvi put. Bio je pravi gospodin, kazala je američka autorica Charlotte

Američka autorica i aktivistica Charlotte Laws (54) upoznala je britanskog pjevača Toma Jonesa (74) davne 1979. godine na Floridi. Tada je imala samo 18 godina. Tom ju je pozvao na večeru, a potom su otišli u hotel s njegovim sinom Markom (58). Njihova ljubavna afera trajala je tri godine. 

- Bio je nevjerojatno sladak. Mark je otišao u svoju sobu, a ja u Tomovu. Rekla sam mu da je to moj prvi put, a on me primio za ruku i pitao jesam li sigurna da to želim. Bio je pravi gospodin - kazala je Charlotte koja se u slavnu zvijezdu zaljubila u dobi od devet godina. Dodaje kako su jednom imali seks koji je uključivao šlag odmah poslije njegovog koncerta. 

Tom je imao samo 16 godina kad se vjenčao s Lindom. Charlotte kaže kako je par imao otvoren brak, a pjevač je spavao s oko 250 žena godišnje. 

- Rekao je da je to bila 'ne pitaj, ne govori' veza. Linda je sve znala no nije radila nikakve probleme. Željela je ostati u braku s njim i sve je tolerirala - rekla je Charlotte i dodala kako je Jones o Lindi uvijek pričao s poštovanjem, a nije se drogirao niti opijao. 

Komentari (13)
  • i tako se ona sjeti 36 godina kasnije s kim je započela svoje izvanbračne aktivnosti svrha ovoga bi bila ????

    27. 4. 2015,   12:22
  • Tom Jones, jos prije deset godina izgledao kao u punoj snazi, laf... Ali sada, sve vise lici na starca. Sijeda kosa je doprinosi tome, ali lice vidi se da je to staracko vec lice. Ah tako brzo sve prolazi...

    27. 4. 2015,   12:37
  • to zna samo Ivana Matijević ! :(

    27. 4. 2015,   12:25