Obavijesti

Show

Komentari 19

Tomislav Špiček: U mršavljenju najveća mi je podrška kći Paula

Tomislav Špiček: U mršavljenju najveća mi je podrška  kći Paula
5

Poznati kuhar Tomislav Špiček i kći Paula bodre jedan drugog u gubitku kilograma

VIDEO

Pravila trebaju postojati i treba ih poštivati, odgovorio nam je kratko i jasno Tomislav Špiček (44) kad smo ga pitali pridržava li se režima prehrane zahvaljujući kojem je smršavio deset kilograma. Iako tu težinu i dalje drži, jedan od najpoznatijih kuhara u Hrvatskoj, promijenio je svoj način prehrane za 180 stupnjeva. Nakon što je krajem 2018. godine doživio infarkt, Špiček je počeo je jesti žitarice, raznovrsno povrće i više mesa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:07

- Nisam baš na ”takvom” režimu. Ne jedem kruh, smanjio sam priloge poput krumpira, više mesa jedem. Ali nekad se i meni zalomi. Kad ti je želja onda ti je želja – priča nam 44-godišnji kuhar.  Velika podrška u mršavljenju i zdravijem načinu života mu je kći Paula. Kad se vratio iz bolnice u stanu ga je dočekala nova trenirka i tenisice, te frižider prepun povrća. Uz želju da pomogne ocu u drugačijem načinu života i sama je Paula počela tako živjeti.

- Paula dušobrižnički brine o meni. Isto je dosta smršavila, ali kad nešto zezne i pojede čokoladicu, ja sam kriv – šali se Špiček. Osim kćeri, pomoć u najtežim trenucima pružaju mu i supruga Višnja te mlađi sin Ivan.

- Svi se brinu oko mene po malo. Teško je uz posao održavati discipliniran način prehrane, a bez njih to ne bi mogao – govori kuhar koji se nedavno vratio na posao, na poziciju chefa u restoranu 'Kaptolska klet'.

Špiček nam je priznao kako se osjeća puno bolje. Osim što se više ne hrani kao što se hranio, poznati chef se preko ljetnih praznika posvetio poljoprivredi.

3,2,1, kuhaj

- Odmorio sam se od kuhanja i puno sam fizički radio. Cijepao sam vinograd, kosio travu… to mi je predstavljalo odmor za mozak – izjavio je Špiček koji će uskoro, uz poziciju chefa restorana sudjelovati i kao žiri u kulinarskom showu 'Tri dva jedan, kuhaj!'. Popularna televizijska emisija sa snimanjem kreće na jesen, a kuhar se prisjetio najlošijeg jela kojeg je probao u emisiji.

- Bila je to sirova riblja juha i bilo je odvratno. Ispljunuo sam u salvetu – rekao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'