Obavijesti

Show

Komentari 17

Tony Cetinski: 'Mislio sam da više nikad neću zapjevati'

Tony Cetinski: 'Mislio sam da više nikad neću zapjevati'
6

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji govorio je o životu, lošim trenutcima i glazbenoj karijeri

VIDEO

Kada bi mogao zaboraviti, Tony Cetinski (50) bi vjerojatno mnoge loše trenutke izbrisao iz sjećanja. Mnogo je teških trenutaka u životu poznatog pjevača. Nakon svih drama, lomova i padova, priznao je kako se ne želi sjećati bolne i teške prošlosti. Uživa u uspješnoj pjevačkoj karijeri, a ističe kako mu najveću snagu daju ljubav i glazba. O svemu je govorio za portal Scandal!

Tony Cetinski

- Nekih stvari sjećat ću se cijelog života, većinu toga nikad neću moći izbrisati. Proteklih desetak godina proživio sam mnoge mučne i teške događaje. Sve to za sobom ostavlja ožiljke. Ono što se dogodilo mojim roditeljima i nesreća u kojoj je stradao čovjek... Ne vjerujem da će te rane ikada zarasti - izjavio je. 

Nastavlja kako mu najviše znače njegovi prijatelji, kolege i obitelj. 

- Bilo mi je strašno, mislio sam da više nikad neću zapjevati. Nisam bio kriv, nisam bio pijan niti sam išta pogrešno uradio. Suosjećam s obitelji čovjeka koji je poginuo - prokomentirao je Tony posljednji nemili događaj.

Supruga Dubravka mu je puno pomogla u teškim trenutcima i siguran je kako bez nje ne bi prebrodio teške trenutke. 

- Dubravka mi je spasila život, izvukla me kada sam posustao, klonuo. Ona se u mom životu pojavila u iznimno teškim trenutcima, tada sam mislio da se više nikad neću oženiti. Nakon drugog razvoda odustao sam u ljubavi, no ona mi je ponovo vratila vjeru - izjavio je Tony i nadodao kako su mu prethodna dva razvoda bila teško i mučno iskustvo. 

Na Općinskom sudu u Pazinu započelo suđenje Toniju Cetinskom za prometnu nesreću

- Bilo je svega, padanja, teških trenutaka i velikih životnih kriza. Uvijek kada su mi se događale loše stvari mislio sam da ne može gore, no uvijek bi uslijedile one još gore. U više navrata htio sam od svega odustati, no ponovo i ponovo sam se vratio. Život mi je zanimljiv, uzbudljiv i pun drame, a sve to se odrazilo na moje zdravlje. Jednog dana mogao bi napraviti film prema događajima iz svog života - našalio se. 

Nadodao je kako su česti gosti njegovih koncerata Željko Joksimović (47) i Marija Šerifović (34), a istaknuo je kako je u odličnim odnosima s kolegama iz regije. 

Dotakao se i stanja na regionalnoj glazbenoj sceni. 

- To je ozbiljna tema, ima svega i svačega. Prisutni su brojni klanovi i mnogo toga ružnog, ali i lijepog. Svim mladima, koji počinju, savjetovao bih da pripaze s kim rade, da ne vjeruju svakom i da ne ulaze u klanove. Nikad nisam bio dio nikakvog klana. Sami bi se trebali izboriti za podršku medija - izjavio je i nadodao kako bi najviše volio kada bi regionalna scena bila otvorenija te kada bi se lakše prihvaćali izvođači iz drugih zemalja. 

Na pitanje o tome misli li da njega i slične izvođače ugrožava folk glazba, odgovorio je kako se time ne zabrinjava.

- Ne volim podjele, a za mene je navažnije da ostanem autentičan - zaključio je pjevač. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba