Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tony Cetinski neuvjerljivo pričao kako je ipak vjeran

None Foto: 24sata

Tony ili “netko jako nalik njemu” gostovao je u nedjelju u emisiji “Red Carpet” Nove TV. Na kraju je zaključio da ima prošlost koju neće skrivati

Neću o tome govoriti i dokazat će se sve na sudu, ponavljao je Tony Cetinski u “Red Carpetu”. Dok je odgovarao na pitanja, grčevito je isprepleo prste i pogled skretao s objektiva kamere.
- Anu Muhar upoznao sam u Dusseldorfu - izjavio je, a koju minutu poslije priznao da ga je ona, radeći kao glasnogovornica, 2006. pozvala na Elmarovu jedriličarsku regatu u Zadru. I ovaj put je optužio medije za laži i podmetanja. Na pitanje vidi li sličnost sa slučajem Monike Viti, kojoj je navodno slao seksi SMS-ove, Tony je šeretski uzvratio: “Obje su plavuše!”. Razgovor je završio zaključkom da je on čovjek s prošlošću koju neće skrivati te da je od krvi i mesa i da se ne namjerava mijenjati. Njegova supruga Ivana Nobilo ovaj je put bila mnogo mudrija. Umjesto da se osobno pojavi pred kamerama, i ona je Tonyju pribavila jednu PR plavušu - Snježanu Jerković. No umjesto samouvjerenog istupa, ona je, zamuckujući u kameru, izrecitirala unaprijed napisan i napamet naučen tekst.

Komentari (10)
  • Treba ZNAT\' lagat\' - naročito u kameru !!!

    11. 2. 2008,   17:57
  • Toni dobro pjeva, ali loše glumi. Bolje da se nije pojavio pred tv kamerama, ispao je totalni kreten. Ako ne vara ženu, zašto onda uopće ima potrebu se \"prati\" pred javnošću? Ne da laže, nego laže ko pas.

    11. 2. 2008,   19:08
  • što se brani ako to nije on?! ako je to fotomontaža čemu tolika opravdanja? bilo bi lijepo kad bi mu savjest bila čista! tony, kome ti mažeš oči?

    11. 2. 2008,   17:56