Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tony i Eva još jači nakon glasina o bračnoj nevjeri

None Foto: ABACA 7

Košarkaš i glumica su oštro demantirali tvrdnje francuske manekenke, koja kaže da je u ljubavnoj vezi s Tonyjem od njegova vjenčanja s Evom

Francuska manekenka Alexandra Paressant (26) nedavno je otkrila kako je imala aferu s Tonyjem Parkerom (25). Ona tvrdi da ga je upoznala na njegovom vjenčanju s Evom Longorijom (32) i da od onda razmjenjuju vruće poruke seksualnog sadržaja. Tvrdi da su tijekom svoje dvomjesečne afere čak i konzumirali svoju vezu. Manekenka, koja je prije bila poznata kao Ronaldinhova djevojka, tvrdi da je Tony s njom završio jer je Eva hladna u krevetu i neće suprugu ispunjavati sve njegove želje.
- Te tvrdnje su potpuno neistinite i lažne. Svi poznati parovi jednom završe kao žrtve takvih ljudi željnih pažnje tijekom svojih veza. No, čini se da je ova žena već jednom ranije iskoristila poznatog sportaša (Ronaldinha) da bi došla u medije. Tony je meni do sada bio samo savršen suprug - kazala je Eva nakon što je Alexandra objavila svoje tvrdnje.
- Ja volim svoju ženu. Ona je najbolja stvar u mom životu i nikad nisam bio sretniji - rekao je Tony, kako bi se 'izvukao' iz neugodne situacije u koju ga je stavila manekenkina izjava.
Kako bi svima zorno pokazali da se i dalje vole, Tony je pratio Evu tijekom njenog snimanja reklame za L'Oreal s Heather Locklear. Očevici tvrde da je par cijelo vrijeme bio kao u 'sedmom nebu'. Navodno su stalno bili zagrljeni i šaptali si nešto u uho.

Komentiraj, znaš da želiš!