Obavijesti

Show

Komentari 74

Top lista botoksista: Žele biti u trendu i vole 'zaleđeni' izgled...

Top lista botoksista: Žele biti u trendu i vole 'zaleđeni' izgled...
30

Danas je u modi ‘inteligent natural look concept’ koji omogućuje zadržavanje osvježenog stanja, bez preoblikovanja. Zadržava se određena dinamika lica govori nam doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić

VIDEO

Ja sam plastični hirurg, plastik fantastik, ugrađujem turbo-sise bombastik..., zatežem lice, pumpam usne na pet atmosfera, od lopate pravim vrhunsku ribu...A te vrhunske ribe o kojima pjeva Rambo Amadeus žele biti mnogi naši estradnjaci.

- Opsjednut sam licem. Dok je botoksa, ne bojim se starenja - hvalio se Marko Grubnić (37) prije deset godina, a sad o tome šuti. Tretmani botoksom su mu, kaže, otvorili pogled i podignuli obrve te mu izgled učinili svježijim. Zategnutost lica Modnog Mačka prati i blistav osmijeh, a stručnjaci ističu da je i dodao koju dlaku na glavu, iako to nikad nije priznao.

Danas je u modi ‘inteligent natural look concept’ koji omogućuje zadržavanje osvježenog stanja, bez preoblikovanja. Dakle, zadržava se određena dinamika lica, nema zamrznutog ili iznenađenog lica, govori nam doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić.

Dodao je kako se uz manje i ciljano doziranje mogu učinkovito popeglati bore.

- Klijenti uglavnom poslušaju moj savjet i režim kojim ćemo prevenirati ili održavati mimiku lica, ali odbijem kad je riječ o prekomjernom ubrizgavanju filera - priča estetski kirurg doc. dr. sc. Žgaljardić. No neke naše zvijezde nisu baš pazile na mjeru. Nedavno je Indira Levak (46) šokirala javnost fotografijom na Instagramu.

Na njoj izgleda neprepoznatljivo, a estetski kirurzi su nam potvrdili da je pretjerala i dobila “zaleđeni” izgled. Pjevačica nam botoksirani selfie nije htjela komentirati, ali je dan poslije poručila da ima botoks i filere i u stražnjici.

No zato TV voditeljica Vjekoslava Bach (43) priča o svojim estetskim operacijama.

- Htjela sam imati veća usta jer mi je gornja usnica ravna. Bila sam na više estetskih zahvata na ustima, operirala sam grudi, a ako bude potrebe, ići ću i na druge zahvate - kaže Vjekoslava. U zadnje vrijeme se i botoksira, a to nam je potvrdio i doc. dr. sc. Žgaljardić, koji kaže da joj se vidi na licu da koristi botoks i filere. I kod pjevačice Maje Šuput (39) uljepšavanje je krenulo od silikona. Prije 11 godina povećala je grudi na dvojku, riješila se podbratka, a potom “otkrila” botoks.

- Prije godinu, dvije usne su joj bile užasne i izobličene. Sad to donekle izgleda pristojno, no problem su joj obrazi. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu - kaže kirurg o svatovskoj pjevačici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39

PAZITE IH SE: Ova tri horoskopska znaka su lažni prijatelji

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...