Obavijesti

Show

Komentari 31

Top lista: U ove glumce se nije isplatilo uložiti niti jedne kune

Top lista: U ove glumce se nije isplatilo uložiti niti jedne kune
9

Neki legendarni glumci su u zadnjih nekoliko godina pali na poprilično niske grane. Tako se ove godine pokazalo da se više ne isplati ulagati niti dolar u mnoge od njih

VIDEO

Kako je došao kraj godine, napokon je moguće složiti i listu glumaca koji su davali užasan omjer uloženog naspram zarađenog. Premda nije bilo za očekivati, ove godine su na takvoj listi isključivo top imena Hollywooda.

5) Will Smith

Iako je Will Smith jedno vrijeme glasio kao nevjerojatno isplativ glumac, koji zasigurno dovodi publiku u kina, a time i novac na blagajne, vremena su se drastično promijenila. Ove godine je 'Princ s Bel Aira' ispao 'Kmet s Bel Aira' pa je za svaki dolar uložen u njega zarada bila 8.6$.

VIDEO

4) Liam Neeson

Iako ga ne bismo svrstali u glumce top kategorije (prema trošku), Liam Neeson se ipak u zadnjih par godina profilirao kao akcijska zvijezda koja bez problema donosi gledanost. Stoga niti ne iznenađuje što su najveći troškovi njegova dva ovogodišnja filma bile isplate na njegov račun. Premda filmovi nisu propali na box officeu, i dalje nije lijepo vidjeti da glumac nosi samo 7.20$ za svaki uložen dolar.

Pixsell

3) Will Ferrell

Ferrellovi filmovi su komedije koje ipak donose simpatične svote novca. No kao i kod Neesona, glavni je problem s njima to što su to filmovi malenog proračuna, a Ferrellova 'plaća' od tog malenog proračuna uzima i do 50%. Za svoja zadnja djela je glumac tražio i do 20 milijuna dolara, a kad znate da je budžet njegovog ovogodišnjeg filma 'Get Hard' bio 40 milijuna dolara, jasno je koliko film mora zaraditi da bi bio uspješan. Zato i ne iznenađuje činjenica da glumac nosi samo 6.80$ za svaki uložen dolar.

VIDEO

2) Denzel Washington

Premda legendarni glumac nije snimio pravi promašaj, moramo biti iskreni pa reći da nije snimio niti izvrstan hit. Stoga je posve očekivano da je i omjer uloženog u glumca naspram dobivenog poprilično loš. Denzel je ove godine vratio natrag samo 6.50 dolara za svaki dolar kojeg je studio platio za njegovu glumu.

VIDEO

1) Johnny Depp

Nažalost, vrijeme 'Pirata s Kariba' je daleko iza Johnnyja Deppa. Ovogodišnji filmovi s Deppom su zaradili malo, a trošak njegove glume je bio kolosalan, tako da je u njegovom slučaju omjer istinski užasan.

VIDEO

Sudeći prema brojkama, po kojima Depp vraća jedva 1.2 dolara zarade, više vam se isplati uložiti u tvrtke u stečaju nego u ikoji Deppov film.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina