Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Topić seli u Beograd da mu sin živi u svjetskom gradu

None Foto: R. Anić

Pjevač bi se najradije preselio na Dedinje budući da tamo živi majka njegove supruge. Boravak u Beogradu iskoristio je i za razgovor sa Stingom

Roker Dado Topić (59) posljednjih nekoliko godina s obitelji živi u mjestu Marina nedaleko Trogira. Prije nekoliko dana otkrio je kako se planira uskoro preseliti, a novi stan će tražiti u Beogradu.
- Moj sin Rea ima 12 godina i najviše zbog njega se želim preseliti u Beograd. Želim da mi sin bude svjetski čovjek iz svjetskog grada - izjavio je glazbenik za srpski Blic. Dodao je kako Marina ne pruža mladom čovjeku dovoljno mogućnosti da razvije svoje talente. Jedan od razloga preseljenja je i činjenica da je Topićeva supruga rođena u Beogradu, a oboje tamo imaju puno prijatelja.
Pjevač je boravak u Beogradu iskoristio kako bi popričao sa Stingom (57) koji je nedavno nastupio u "Sava centru", a za koji dan će ga vidjeti i zagrebačka publika. Njih dvoje razgovarali su o projektu koji bi okupio nekoliko pjevača iz bivše Jugoslavije.

Komentari (26)
  • a da se seli u Bugarsku niko mu nebi ništa rekao, neka ide gdje god misli da mu je bolje i da će naći sreću, SRETNO IM . a istina je i da je Marina zadnja rupa to nije ni selo to je samo lučica za brodove i nekoliko staraca da šetaju pored njih.

    10. 2. 2009,   13:39
  • u srbiji se znaju zabavljat,,izlasci i provod u bg,a i na tulumu nema veze sa nemastovitim i jalnim hrvatima koji samo vani stoje ,komentiraju,,ogovaraju,,ni ne plesu,a onaj ko plese u bircu vani je lud,,makar je srbija ispod hrvatske ljudi se zanju smijat i zabavljat

    10. 2. 2009,   20:34
  • Aj Dado ne pizdi!Pričaš gluparije jer ne znaš kako više vratiti karijeru.Onda je kriv ovaj,onaj,kriva država,pa hebate kad ti je tako loše bilo u Hrvatskoj šta te đava nije prije odnija u otadžbinu?Uz karleuše,cece i indire baš im triba jedan ocvali roker...svašta!

    10. 2. 2009,   13:34