Obavijesti

Show

Najveći YouTube spektakl ikad u regiji: Dolazi 10.000 fanova!

Najveći YouTube spektakl ikad u regiji: Dolazi 10.000 fanova!
1

JoomBoos povodom svog trećeg rođendana i 500.000 YouTube pretplatnika, 21.10. u Arenu Zagreb dovodi najjaču svjetsku YouTube zvijezdu, najjače regionalne YouTubere te priprema neviđeni spektakl

VIDEO

Povodom trećeg rođendana, JoomBoos organizira 'Totalni JoomBoos', do sada neviđeni YouTube spektakl. Njime se na vjernosti želi zahvaliti svojim pratiteljima – kojih je samo na YouTubeu oko 500.000.

U petak, 21.09. otkrit će se ime svjetske YouTube zvijezde koja dolazi u Zagreb. Do sada je preko pedesetak najjačih regionalnih YouTubera najavilo svoj dolazak na proslavu JoomBoosovog trećeg rođendana, a ta brojka se iz dana u dan povećava. Ukupno svi zajedno imaju preko 5 milijuna pratitelja, tako da u nedjelju 21.10. Arena Zagreb postaje središe regionalne YouTube scene.

Na proslavi se očekuje oko 10.000 fanova koji će uz bogat cjelodnevni program dobiti priliku upoznati i pozdraviti svoje idole uživo.

- Iako još uvijek nismo objavili tko od YouTubera sve dolazi, potražnja za kartama već sada je daleko iznad naš početnih očekivanja. Nakon što u petak objavimo koji svjetski YouTuber dolazi u Zagreb, bojimo se da bi karte mogle biti rasprodane u samo nekoliko dana - rekao je Matej Lončarić, glavni i odgovorni za Totalni JoomBoos.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na Totalnom JoomBoosu posjetitelji će imati priliku prisustvovati prvom youtuberskom koncertu ikad na kojem će najjači regionalni YouTuberi uživo izvesti svoje najpoznatije hitove, a zabavljat će fanove i uz dodatne aktivnosti poput turnira u Fortniteu, izvođenjem raznih izazova na pozornici i još mnogo toga.

Po prvi puta uživo izvest će se navijački hit sa Svjetskog prvenstva u Rusiji

"Tko se boji vuka još" pjesma iz JoomBoosove najnagrađivanije serije "Isti san". Nakon objave tjednima je držala prvo mjesto kao najpopularniji videozapis na YouTubeu u Hrvatskoj.

"Balkanska scena" neslužbena je himna balkanske YouTube scene.

Podsjetimo, prije tri godine otvoren je JoomBoos YouTube kanal na kojem su mladi i ambiciozni kreatori dobili priliku pokazati svoju kreativnost. U sklopu pokretanja JoomBoos YouTube kanala Hrvatsku je tada posjetio Vitaly, jedan od najpoznatijih svjetskih prankstera.

Danas je JoomBoos iz običnog YouTube kanala prerastao u vodeći brend za mlade koji na mjesečnoj razini i na svim svojim platformama okuplja gotovo dva milijuna jedinstvenih korisnika.

JoomBoosovi projekti poput prve YouTube serije za mlade i prvog talent showa na svijetu su jedni od najuspješnijih i najnagrađivanijih projekata u regiji, ali i u svijetu. U New Yorku je prošle godine JoomBoos proglašen najinovativnijim medijskim projektom na svijetu.

Generalni pokrovitelj festivala je Vipnet, a karte i više detalja o spektaklu možete pronaći na službenoj stranici Totalnog JoomBoosa.

 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'