Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Transformacija Nine Martine: Smršavjela sam 66 kilograma

None Foto: Instagram 10

Najbitnija je pravilna prehrana, a nakon nje, redoviti treninzi, savjetuje Nina koja je prije ulaska u show otkrila da je njen cilj postati vladarica svoga tijela i tako biti pozitivan primjer sebi i drugima...

Nina Martina Korbar (25) u show 'Život na vagi' ušla je s 124 kilograma, a sad je na svom Instagram profilu otkrila da je od svoje najveće kilaže smršavjela 66 kilograma. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Najbitnija je pravilna prehrana, a nakon nje, redoviti treninzi - savjetuje Nina koja je prije ulaska u show otkrila da je njen cilj postati vladarica svoga tijela i tako biti pozitivan primjer sebi i drugima.

- Željela bih se hraniti zdravije, zavoljeti vježbanje, biti ustrajna u takvom načinu života i tom promjenom početi ostvarivati snove jer ću imati puno više samopouzdanja - otkrila je tada Nina, a čini se kako je sve bliže konačnom cilju.

Njeni pratitelji na Instagramu su je 'zatrpali' komentarima i čestitkama na uspjehu i transformaciji.

- Fotografija 18 godina VS 26 godina i 150 kg VS 84 kg. Ne mogu uopće vjerovati da sam lijevo nekada bila ja. Pouka i motivacija za daljnji rad na sebi - napisala je Nina nedavno ispod fotografije koju je postavila na društvene mreže.

Tijekom showa su mnogi gledatelji pisali po društvenim mrežama kako bi natjecatelj Luka Smoljo (27) i Nina bili lijep par. Kako kažu pratitelji, bilo bi im super da njih dvoje budu zajedno, ali su svjesni da je između njih samo prijateljstvo.

 Na veliko oduševljenje obožavateljica, u finalu emisije Luka je rekao da nema curu i da je još uvijek slobodan.

Foto: Instagram/orijent

 

Komentari (80)
  • Prezgodna

    27. 11. 2018,   16:01
  • Super. Baš mi je drago za ovu curu da je uspijela 👍

    27. 11. 2018,   15:36
  • Ljepotica, evo ti ovako kad nemrem uzivo 😘

    27. 11. 2018,   16:04