Obavijesti

Show

Komentari 80

Transformacija Nine Martine: Smršavjela sam 66 kilograma

Transformacija Nine Martine: Smršavjela sam 66 kilograma
10

Najbitnija je pravilna prehrana, a nakon nje, redoviti treninzi, savjetuje Nina koja je prije ulaska u show otkrila da je njen cilj postati vladarica svoga tijela i tako biti pozitivan primjer sebi i drugima...

VIDEO

Nina Martina Korbar (25) u show 'Život na vagi' ušla je s 124 kilograma, a sad je na svom Instagram profilu otkrila da je od svoje najveće kilaže smršavjela 66 kilograma. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:12

- Najbitnija je pravilna prehrana, a nakon nje, redoviti treninzi - savjetuje Nina koja je prije ulaska u show otkrila da je njen cilj postati vladarica svoga tijela i tako biti pozitivan primjer sebi i drugima.

- Željela bih se hraniti zdravije, zavoljeti vježbanje, biti ustrajna u takvom načinu života i tom promjenom početi ostvarivati snove jer ću imati puno više samopouzdanja - otkrila je tada Nina, a čini se kako je sve bliže konačnom cilju.

Njeni pratitelji na Instagramu su je 'zatrpali' komentarima i čestitkama na uspjehu i transformaciji.

- Fotografija 18 godina VS 26 godina i 150 kg VS 84 kg. Ne mogu uopće vjerovati da sam lijevo nekada bila ja. Pouka i motivacija za daljnji rad na sebi - napisala je Nina nedavno ispod fotografije koju je postavila na društvene mreže.

Tijekom showa su mnogi gledatelji pisali po društvenim mrežama kako bi natjecatelj Luka Smoljo (27) i Nina bili lijep par. Kako kažu pratitelji, bilo bi im super da njih dvoje budu zajedno, ali su svjesni da je između njih samo prijateljstvo.

 Na veliko oduševljenje obožavateljica, u finalu emisije Luka je rekao da nema curu i da je još uvijek slobodan.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin