Obavijesti

Show

Komentari 101

Transkripti vrijeđanja Gorana Bareta na koncertu u subotu

Transkripti vrijeđanja Gorana Bareta na koncertu u subotu
7

Pjevač je u Kanfanaru izgubio živce i izvrijeđao provokatora. Povijest Goranovih ispada je podulja, a njegov menadžment smatra da mu se to ne smije zamjeriti

VIDEO

Popeo se na binu oko ponoći, nakon predgrupe. U ruci je držao bocu vina. Djelovao je nervozno i nezadovoljno.Već na početku koncerta obratio se malobrojnoj publici:

- Koji ste k...c došli ovamo, bolje idite doma, struja je skupa!

Koncert je počeo pjesmom “ Grešnik ”. Nakon svirke neki su mu počeli dobacivati, a to ga je jako naljutilo. Na videu koji je objavio portal Regionalexpress snimljena je svađa Gorana Bareta (49) s publikom.

Glas iz publike: Dr...aaj!!!

Bare: Ma daj, dr..j ti, mamu ti nabijem na k...c, pi..a ti materina smrdljiva! Vi ostali nemojte govoriti ništa, one tamo kretene pustite! I nemoj mi govorit - ako si zadovoljan - nemoj vikat ‘majstore’, nemoj vikat ‘to care’...

Glas iz publike: Dr..džijo!

Bare: Šta si reko?

Glas iz publike: Dr..j!

Bare: Ajde reci mi to još jednom! Reci još jednom! Dečko!? Mladiću!? Momčino!? Ej, evo, puni ste svjetla! Ajde daj, izdvoji se iz mase i reci mi – ‘dr..j!’.

Publika: Pjevaaaaaj!

Bare: Ajde! Izađi i reci ‘d..aj’.

Glas iz publike: Budalama se govori dvaput!

Bare: On nije budala, on je idiot! A idiotima se govori sto puta! Znači gospodine idiote, izvolite, dođite ovdje i recite mi ‘dr..j’!

Publika: Pjevaaj! Sviraaj!

Bare: Ajmo, svi vičite: Dr..j! Dr..j! Ajmo svi!

Publika: Dr..j! Dr..j! Dr..j!

Bare: Evo, vidite kako ste sad odjednom jako hrabri!

Glas iz publike: Aj ne dr.., je.. te bog, pjevaj više!

Bare: Pušite k...c, mater vam j...m! Nogom ruši mikrofon i odlazi ljutit s pozornice.

VIDEO

Zaplesao je na cesti, zaspao u parku na klupi

Povijest Baretovih ispada je podulja, a njegov menadžment smatra da mu se to ne smije zamjeriti jer je on jedini pravi roker u Hrvata.

Jedna od najsmješnijih scena datira iz 2007. godine kad se u Dubrovniku posvađao s božićnom jelkom. Nedužno drvce ga je jako naljutilo, pa mu se obraćao prijeteći mu kažiprstom i psujući ga jer su ga iritirale kuglice.

Nekoliko mjeseci poslije zaplesao je sretno ispred apoteke u Sigetu nakon što je dobio kuru antidepresiva. Godinu dana poslije zaspao je u parku ispred stana, pa su se susjedi prepali i pozvali Hitnu pomoć jer su mislili da je umro.


Pixsell


Nekoliko mjeseci poslije privela ga je policija kojoj je predao pola grama kokaina i 10 Normabela. Proveo je noć u Remetincu nakon što je fizički napao tadašnju djevojku. Priveli su ga i zato jer je 2012. godine na Porinu psovao fotografa 24sata, gađao ga čašom i naganjao oko stola.

- To je dio njegova imidža. Ja sam razgovarala s Goranom neposredno uoči nastupa u Kanfanaru. Bio je sasvim priseban i normalno smo razgovarali - tvrdi njegova menadžerica Tina Bukarica . Dodaje da je Bare isto čovjek koji se naljutio na provokacije iz publike i, bez obzira na njegov imidž, ne dopušta da ga iz publike vrijeđaju bez ikakva razloga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu