Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Traumatski incident iz njegove prošlosti oslobodit će nevolju

None Foto: Twitter/Screenshot 7

Njegove moći su prikrivene, neoslobođene. Ali nesreća koja se dogodila duboko u rudnicima ugljena te moći će izvući na površinu. Svijet nije bio spreman za sve ovo

I ove godine u kina je trebao doći film o mutantima u našem svijetu. Prošle godine dobili smo istinski odličnog 'Logana', a ove godine smo skoro pogledali djelo o mladim snagama 'X-Mena'. Na žalost, zbog činjenice da je Disney kupio 20th Century Fox, neki filmovi su 'malo' odgođeni.

Jedan od tih je i film 'Novi mutanti', koji je trebao doći tijekom travnja. Međutim, kako možete vidjeti na plakatu, film je značajno odgođen. Ipak, ta kupnja ne znači da nema novih materijala.

Foto: Twitter/Screenshot

Najnoviji film iz Marvelovog svijeta, 'Novi Mutanti', priča je o grupi mladih ljudi sa strašnim sposobnostima. Tu petorku mutanata misteriozna grupacija drži zatočenima u skrivenoj bazi. Svatko od petero posebnih ima kako tajanstvenu prošlosti tako i moći koje ne može kontrolirati.

A te moći polagano dolaze na vidjelo. Premda mu moći nisu pokazane, Cannonball je mutant koji ima mogućnost letenja, kao i ispaljivanja mistične energije koja ga okružuje.

Uz njega je tu i Wolfsbane, koju glumi Maisie Williams (Arya Stark iz 'igre prijestolja'), koja je efektivno vukodlak.

Film 'Novi mutanti' režira Josh Boone, koji i potpisuje scenarij uz pomoć Scotta Neustadtera i Michaela H. Webera. U glavnim ulogama su Anya Taylor-Joy kao Illyana Rasputin/Magik, Maisie Williams koja je preuzela ulogu Rahne Sinclair/Wolfsbane i Charlie Heaton kojeg ćemo vidjeti kao Sama Guthrieja, tj. Cannonballa. Alice Braga glumi dr. Ceciliju Reyes, Henry Zaga nastupa kao Roberto da Costa/Sunspot, a Blu Hunt kao Danielle Moonstar/Mirage.

'Novi mutanti' u distribuciji Blitza, u kina stižu u veljači 2019. godine.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!