Obavijesti

Show

Komentari 6

Travolta iskreno o smrti sina: 'Nisam mislio da ću preživjeti'

Travolta iskreno o smrti sina: 'Nisam mislio da ću preživjeti'
9

Njegov sin Jett preminuo je početkom 2009. godine, a obitelji je trebalo mnogo vremena da se pomiri s njegovim odlaskom. Kako bi lakše prebolio smrt sina, američki glumac za medije je priznao da mu je u tome pomogla Scijentološka crkva

VIDEO

Smrt sina bila je nešto najgore što mi se ikad dogodilo i nisam mislio da ću to uspjeti preživjeti, rekao je američki glumac John Travolta (64) u razgovoru za USA Today. Travolta je javno progovorio o gubitku sina od kojeg je prošlo već deset godina. 

Pokretanje videa...

00:08

Njegov sin Jett preminuo je početkom 2009., a obitelji je trebalo mnogo vremena da se pomiri s njegovim odlaskom. Kako bi lakše prebolio smrt sina, američki glumac za medije je priznao da mu je u tome pomogla Scijentološka crkva, zajednica u koju je uključen već godinama. 

- Crkva nas ni u jednom trenutku nije napustila a ljudi iz zajednice bili su nam velika podrška. Iskreno, ne znam kako bih izdržao da nije bilo njih - rekao je Travolta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kad je preminuo, Jett je imao tek 16 godina i bio je Travoltin najstariji sin. Od ranog djetinjstva borio se s autizmom i bolešću Kawasaki, a tog kobnog dana doživio je epileptični napadaj tijekom obiteljskog odmora na Bahamima. Prilikom napadaja, snažno je udario glavom. Hitna pomoć brzo ga je odvela u bolnicu gdje su jedino mogli proglasiti smrt.

Kako je i sam Travolta kasnije potvrdio, sina je oživljavao desetak minuta.

- Napravio sam sve što sam mogao. Jettu je iznenada pozlilo. Davao sam mu umjetno disanje dvadeset minuta. Bio je sin kakvog bi poželio svaki roditelj. Naša srca su slomljena. Cijenit ćemo vrijeme koje smo proveli s njim - napisao je na službenim stranicama i pritom zahvalio obožavateljima na podršci koju su mi davati tijekom njegovog gubitku.

Savages Los Angeles Premiere - By Lionel Hahn

Američki glumac, koji je ostao zapamćen po mnogim legendarnim ulogama na filmskom platnu, od 1991. godine u sretnom je braku s glumicom Kelly Preston (56), a osim Jeffa, u braku su dobili još dvoje djece - stariju kćer Ellu (18) i mlađeg sina Benjamina (8).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje