Obavijesti

Show

Komentari 30

Trebao je riskirati: Student se kući vraća sa 125 tisuća kuna

Trebao je riskirati: Student se kući vraća sa 125 tisuća kuna
5

Na putu do 125.000 kuna Josip je naišao i na nekoliko problema. Već na sedmom pitanju zamolio je pomoć publike. Najčešće je parcijalna, ali može biti totalna, anularna i hibridna

VIDEO

Student 5. godine Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu, Josip Buklijaš kući se vraća s vrtoglavih 125.000 kuna. Naime, Josip je u večerašnjoj emisiji otvorio je 13. pitanje za 250.000 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

03:59



Trinaesto pitanje koje je glasilo  jesu li Hokkaido i Honshu, Honshu i Shikoku, Shikoku i Kyushu ili, pak, Kyushu i Okinawu otoci razdvojeni kanalom Tsugaru koji je preplivala Dina Levačić, Josipu je bilo i posljednje. 

- Hokkaido je najsjeverniji otok, a Honshu najveći - rekao je Josip i dodao da se sjeća i kako je Dini Levačić bilo hladno pa da bi zato rekao - Hokkaido i Honshu. Ipak, nije htio riskirati osvojenih 125.000 kuna pa je odustao.

Naposljetku je izjavio da bi njegov odgovor bio upravo taj koji ga je i 'vukao'. Stoga bi, da nije odustao, ponio titulu osvajača dosad najvišeg iznosa u povratničkoj sezoni kviza.

Na putu do 125.000 kuna Josip je naišao i na nekoliko problema. Već na sedmom pitanju zamolio je pomoć publike. Najčešće je parcijalna, ali može biti totalna, anularna i hibridna. O čemu je riječ?  Publika je s 51 posto glasova odgovorila da je riječ o pomrčini Sunca. Tada je osvojio četiri tisuće kuna. 

Dvoumio se i na pitanju 'Koliko je, prema Lukinu evanđelju, Ivan Krstitelj stariji od Isusa Krista? Pola godine, godinu dana, pet ili deset godina? Nakon džokerom "pola-pola" sužena izbora na pola i pet godina, njegov je odgovor na 9. pitanje glasio - pola godine.

Josipovu je prethodio nastup Perice Oroza, natjecatelj iz prošle emisije  koji je ovotjedno izdanje započeo otvaranjem 7. pitanja i to bez džokera. Odustao je na pitanju za prelazak drugoga praga, kući ponijevši 16.000 kuna.

- Dovoljno za skijanje - naglasio je te dodao da mu je to bila obveza osigurati i, usto, ne duljiti s odgovorima.

Dvadesetšetogodišnji Ivan Cota bio je večerašnji drugi "najbrži prst". Iako je zapeo već na prvom pitanju, studenta Filozofskog fakulteta u Zagrebu imat ćemo priliku gledati idućega četvrtka kada će otvoriti ono za 8000 kuna, no bez džokera "publike".

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin