Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Saša: S Editom prekinuo zbog udaljenosti, a sad živi s Ivanom

None Foto: NOVA TV 8

Saša je nakon prekida veze s Editom, pronašao ljubavnu sreću. S nevjenčanom suprugom Ivanom živi u iznajmljenoj kući u Vrbovskom. S Editom je bio kratko u vezi, ali kaže, uvijek će mu ostati u sjećanju

Saša Vujnović (26) pobijedio je u Farmi, ali je glavna nagrada od 488 tisuća kuna pala u drugi plan jer su ranije toga dana na posljednji počinak ispratili njegovu bivšu djevojku i kolegicu Editu Ptičar. Njezina velika želja je bila da se Saša 'okruni' titulom najboljeg farmera šeste sezone showa. 

POBJEDNIK FARME Shrvani Saša: 'Kada sam vidio Editu u finalu, zaplakao sam...'

Nitko nije znao da je Saša pobjednik osim njegovih bližnjih i onih koji su se pojavili u finalu. 

- Čim sam izašao, počeo sam dalje raditi i normalno nastavio sa životom. Nekako sam sve te događaje maknuo iz svoje glave, a pitanja su krenula tek kada je počelo emitiranje na televiziji. No, nisam smio nikome ništa govoriti - rekao je Saša za Jutarnji list.

Foto: Nova TV

Editina i njegova ljubavna priča bila središte šeste sezone 'Farme'. Zaljubili su se tijekom snimanja i to su prvo skrivali jer Edita je bila zauzeta. Nakon snimanja showa, započeli su vezu, ali ju i završili prije emitiranja. Ipak, te davne emocije su ponovno izašle na površinu u posljednjih tjedan dana. 

- Bez obzira na to što sam znao ishod svega, pustio sam suzu gledajući finale. U meni se miješala sreća i tuga, ali je žalost ipak prevladala - kaže Saša. 

Foto: Nova TV

Editin pogreb bio je u ponedjeljak, a Saša nije mogao otići. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sve mi je to još uvijek preemotivno. Da sam otišao, mislim da bih se srušio od svega. Shrvala me misao da sam ju još prije nekoliko dana gledao kako se smije i bodri me. Ovo mi je stvarno jako teško životno razdoblje. Stvarno ne znam ni kako ga uopće opisati - rekao je Vujnović koji nakon Nove godine planira otići na grob zapaliti svijeću.

Foto: Nova TV

Saša je, pak, nakon prekida veze s Editom, pronašao ljubavnu sreću. S nevjenčanom suprugom Ivanom živi u iznajmljenoj kući u Vrbovskom. Veza s Editom je trajala kratko zbog udaljenosti, ali kaže, uvijek će mu ostati u sjećanju. 

- Čuli smo se koliko smo god mogli, no putovi su nam se jednostavno razdvojili, svatko je otišao na svoju stranu pa to nije bilo lako. Često sam u Rijeci ili doma u Vrbovskom, a ona je živjela na drugom kraju Hrvatske. Trebali smo se naći u utorak na koncertu za Zakladu Ana Rukavina, no stvari su otišle krivo - ispričao je Vujnović. 

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

VIDI OVO! Ljubav, pomaganje, majčinstvo: Ovih 10 citata princeze Diane zauvijek ćemo pamtiti.

Komentari (90)
  • Ako iskreno voliš i želiš biti s nekim udaljenost je zadnja stvar koja te može spriječiti da budeš s tom osobom, stvar je samo u tome koliko im je do svega bilo stalo i koliko im je bilo bitno A završili je točno onako kako mu je Anica govorila dok su bili na Farmi, da je to sve trenutno, izazvano situacijom u kojoj su bili

    20. 12. 2018,   10:01
  • Sad ste stvarno vise pretjerali sa tom temom.

    20. 12. 2018,   09:43
  • To su te današnje vječne milenijske ljubavi koje traju 6 mjeseci ili prve objave sa niskim brojem lajkova na društvenoj mreži.

    20. 12. 2018,   10:04