Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Treća sreća: Kraljevi ulice konačno idu na Eurosong!

None Foto: Nel Pavletić 9

Kraljevi ulice i njihov prijatelj Laci, koji se za ovogodišnju Doru prozvao 75 Cent jer ima 75 godina, predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu

Treću godinu zaredom na Dori su pjevali Kraljevi ulice. Lani i preklani bili su drugi. Sada su s pjesmom “Romanca” tijesno pobijedili Antoniju Šolu, koja je pjevala “Gdje je srce tu je dom”.
- Idemo u Beograd da bismo Euroviziju doveli u Zagreb. Je li tako gradonačelniče? - obratili su se Kraljevi ulice Milanu Bandiću, koji je sa suprugom Vesnom sjedio u prvom redu opatijskog hotela Kvarner. Kraljevi ulice i Antonija Šola na kraju glasovanja imali su 31 bod, ali Kraljevi su dobili glas više od žirija. Šola im je čestitala dizanjem palčeva. Treći je bio Ivo Gamulin Gianni.
- Treća sreća! - vikao je L. Demeterffy (75) iz Kraljeva ulice.
- Prvi put su nas zmuljali, drugi put su nas zmuljali, a sad im više nije išlo. Ne znam dal smo pobijedili zbog mog žlabranja, ali hvala Bogu - rekao je Laci.
Njihov uspjeh komentirao je i gradonačelnik Bandić.
- Ja sam navijao za Kraljeve ulice. Oni su znak zagrebačkog identiteta. Neću vam otkriti koliko sam puta okrenuo broj za njih, ali jesam, glasao sam - rekao je Bandić.
Antonija Šola kaže da joj je drago zbog Kraljeva ulice.
- Ja sam presretna. Nisam očekivala da će mi publika dati toliko glasova. Nisam ni sanjala da ću osvojiti 2. mjesto. Posebno mi je drago zbog Kraljeva ulice. Stvarno su to zaslužili - rekla je Šola.
- Znala sam da će tako biti. Nisam ni očekivala pobjedu, ali neka su dobili Kraljevi ulice, već im je vrijeme - rekla je Maja, koja je ponovno pjevala u ružičastoj haljinici.

Komentari (50)
  • Pardon pet desetki!!! Jos gore, mila majko!!!

    23. 2. 2008,   22:47
  • stvarno su zasluzili...treca sreca...pjesma za novcic mi je iskreno bila bolja, ali i ova je prelegendarna... :) cestitam :)

    23. 2. 2008,   22:48
  • Jebo strucni ziri kad je ovim seljacima dao cetiri desetke!!!! SRAMOTA!

    23. 2. 2008,   22:47