Obavijesti

Show

Komentari 50

Treća sreća: Kraljevi ulice konačno idu na Eurosong!

Treća sreća: Kraljevi ulice konačno idu na Eurosong!
9

Kraljevi ulice i njihov prijatelj Laci, koji se za ovogodišnju Doru prozvao 75 Cent jer ima 75 godina, predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu

VIDEO

Treću godinu zaredom na Dori su pjevali Kraljevi ulice. Lani i preklani bili su drugi. Sada su s pjesmom “Romanca” tijesno pobijedili Antoniju Šolu, koja je pjevala “Gdje je srce tu je dom”.
- Idemo u Beograd da bismo Euroviziju doveli u Zagreb. Je li tako gradonačelniče? - obratili su se Kraljevi ulice Milanu Bandiću, koji je sa suprugom Vesnom sjedio u prvom redu opatijskog hotela Kvarner. Kraljevi ulice i Antonija Šola na kraju glasovanja imali su 31 bod, ali Kraljevi su dobili glas više od žirija. Šola im je čestitala dizanjem palčeva. Treći je bio Ivo Gamulin Gianni.
- Treća sreća! - vikao je L. Demeterffy (75) iz Kraljeva ulice.
- Prvi put su nas zmuljali, drugi put su nas zmuljali, a sad im više nije išlo. Ne znam dal smo pobijedili zbog mog žlabranja, ali hvala Bogu - rekao je Laci.
Njihov uspjeh komentirao je i gradonačelnik Bandić.
- Ja sam navijao za Kraljeve ulice. Oni su znak zagrebačkog identiteta. Neću vam otkriti koliko sam puta okrenuo broj za njih, ali jesam, glasao sam - rekao je Bandić.
Antonija Šola kaže da joj je drago zbog Kraljeva ulice.
- Ja sam presretna. Nisam očekivala da će mi publika dati toliko glasova. Nisam ni sanjala da ću osvojiti 2. mjesto. Posebno mi je drago zbog Kraljeva ulice. Stvarno su to zaslužili - rekla je Šola.
- Znala sam da će tako biti. Nisam ni očekivala pobjedu, ali neka su dobili Kraljevi ulice, već im je vrijeme - rekla je Maja, koja je ponovno pjevala u ružičastoj haljinici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...