Obavijesti

Show

Komentari 175

Treći raspad braka Big Brother Marijane: 'Ne želim čuti za nju'

Treći raspad braka Big Brother Marijane: 'Ne želim čuti za nju'
14

Gricko nije htio otkrivati detalje njihova odnosa, no potvrdio nam je da slijedi razvod. Na naš upit: 'Kad je pukla ljubav?', kratko nam je poručio: 'Nedavno, prije nekoliko dana'

VIDEO

Iako se prije svega tri mjeseca na društvenim mrežama pohvalio novopečenom suprugom, konobar Tomislav Grizelj, poznatiji kao Gricko, razvodi se od najpoznatije “Big Brother” ljubavnice Marijane Čvrljak.

- Više nismo zajedno, neću više biti s njom, ne želim više čuti za nju, nemojte me pitati ništa vezano za nju - odlučno nam je rekao Vinkovčanin.

Nije htio otkrivati detalje njihova odnosa, no potvrdio nam je da slijedi razvod braka. Na naš upit: “Kad je pukla ljubav?”, kratko nam je poručio: “Nedavno, prije nekoliko dana”. Nije poznato koliko dugo su bili u braku niti koji je uzrok rastave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:26

- Ne bih više ništa o njoj pričao, ona je prošlost. Bez ljutnje - rekao je Gricko, koji je početkom rujna na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s Marijanom.

- Moja žena i ja, prijatelja dva - naveliko se hvalio tad.

Ispod fotografije oglasila se Marijana koja je tek dodala “Nas dva debela”. Kad smo tad kontaktirali Tomislava da nam kaže kako mu je u braku s Kninjankom, Vinkovčanin nije bio raspoložen za razgovor.

- Zašto ne zovete Marijanu da vam kaže što je istina, nego zovete mene - odbrusio nam je Tomislav.

Vinkovčanin Gricko: 'Marijana iz BB-a sad je moja žena...'
Vinkovčanin Gricko: 'Marijana iz BB-a sad je moja žena...'

Slavonac i Dalmatinka nikad nisu skrivali emotivan odnos, a Grizelj je bio posebno blizak s njezinom kćeri Korinom (10), koju reality zvijezda ima iz prvoga braka s pomorcem Ivanom Čvrljkom, kojega je prevarila u “Big Brotheru” sa sad već bivšim suprugom Nikolom Nemeševićem Nemešom (31).

- Ne znam što se događa između Tomislava i Marijane, ali ako su se vjenčali, drago mi je zbog nje - kratko je za 24sata izjavio glazbenik iz Požarevca.

Ljubav između Nemeša i Marijane rodila se u BB kući, kad je Kninjanka pod utjecajem alkohola plesala pred Nemešom, koji nije ostao imun na atraktivnu Dalmatinku.

Nakon učestalih pipkanja i flerta, seks s Beograđaninom “pao” je već nakon deset dana. Seksali su se u krevetu, tik pored drugih stanara, skrivajući se ispod pokrivača. Jednom su se odvažili i na seks pod tušem. Za to vrijeme njihove obitelji “izgarale” su od boli.

Nemešova majka Nada bila je na rubu živčanog sloma jer nije mogla kontrolirati situaciju. Tvrdila je da se njoj i suprugu život preko noći pretvorio u pakao, dok je Marijanin otac Ivo Kovačević rekao kako se odriče kćeri i da je ona za njega mrtva, što je poslije ublažio.

Dočekao ju je ispred BB kuće, kad je pobjedom osvojila 786 tisuća kuna. Nakon showa Nemeš i Marijana nastavili su se viđati, no nekoliko puta su prekidali. O prvoj njihovoj krizi govorilo se početkom 2014., kad su na zajednička putovanja potrošili glavninu Marijanina novca od nagrade. Tad se Nemeš odlučio vratiti u Beograd i postati pjevač. Nakon ljeta su definitivno prekinuli.

Njihova ljubav potrajala je tek tri godine, a obilježili su je i zajedničkom tetovažom “Ne žalim ni za čim”. Trebalo im je dvije godine razdvojenosti da ipak shvate da žele jedno drugo, stoga se Marijana u kolovozu 2016. udala za Nemeša. Brak je trajao svega osam mjeseci. Inače, mjesec dana prije te svadbe Gricko se na društvenim mrežama hvalio fotkama s Marijanom.

- Najbolji prijatelji - pisao je tad Tomislav, koji je “Big Brother” ljubavnicu tješio nakon što joj se i drugi brak raspao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao