Obavijesti

Show

Komentari 10

Tri sata na sudu: Muž Nataše Bekvalac tvrdi da ju nije tukao

Tri sata na sudu: Muž Nataše Bekvalac tvrdi da ju nije tukao
11

Suđenju je prvih pet minuta prisustvovala i Bekvalac, ali je potom napustila sudnicu zbog, kako je novinarima rekao njen punomoćnik Nemanja Vlček, svojih obaveza

VIDEO

Srpski IT stručnjak Luka Lazukić (37) jučer je na početku suđenja pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu ponovo negirao da je u travnju tukao suprugu, pjevačicu Natašu Bekvalac (37) u njihovom zajedničkom stanu.

Vratila se još jača: Bekvalac je prvi put pjevala nakon napada

On se pred sudom izjasnio da nije kriv povodom optužbi da je izvršio krivično djelo obiteljskog nasilja, a obranu će detaljno iznijeti u nastavku suđenja koje su mu zakazali za 20. srpnja, piše Kurir. Sud je napustio nakon tri sata.

Zbog ovog suđenja nastao je velik medijski interes, a iako su na početku pretresa Lazukićevi branitelji tražili da se isključi javnost sa suđenja, sud je to odbio.

Nakon izjašnjenja Lazukića o krivici, zamjenik tužitelja iznio je dokazne prijedloge da se na suđenju ispita Bekvalac u svojstvu oštećene, kao i dadilja koja je prisustvovala svađi supružnika u noći između 12. i 13. travnja.

Tužiteljstvo je također predložilo čitanje liječničkog vještačenja o ozljedama koje je pjevačica zadobila. S druge strane Lazukićevi odvjetnici, njih pet, osporavali su navode i dokazne prijedloge tužiteljstva i predložili sudu svoje dokaze, o kojima će sud naknadno odlučiti. 

Počelo suđenje mužu: Bekvalac otišla sa suda nakon 5 minuta
Počelo suđenje mužu: Bekvalac otišla sa suda nakon 5 minuta

Suđenju je prvih pet minuta prisustvovala i Bekvalac, ali je potom napustila sudnicu zbog, kako je novinarima rekao njezin punomoćnik Nemanja Vlček, svojih obaveza, a inače i nije bila dužna nazočiti saslušanju. Lazukić se tereti da je pjevačici nanio lakše tjelesne ozljede. 

Podsjetimo prvo osnovno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo je 16. svibnja sudu optužni prijedlog protiv Lazukića zbog krivičnog djela nasilja u obitelji za koje je predviđena kazna od tri mjeseca do tri godine zatvora. Nakon toga mu je sud produžio mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja može trajati do okončanja krivičnog postupka.

VIDI OVO: 9 najgorih Kardashian skandala.

- Luka je postao drugi čovjek nakon rođenja kćeri. Stalno je ponavljao da je nakon toga njegovo mjesto u Natašinom životu postalo manje bitno. Tog kobnog dana ustao je mamuran i rekao joj da je k**va. Udario ju je šakom u lice, čupao za kosu, dva ili tri puta je pala i na pod. Šutirao ju je nogom u ranu od carskog reza - rekao je šokirani otac srpske pjevačice Dragoljub u travnju za srpske medije. 

 

VIDI OVO: Kim Kardashian uhvatila Kanyea kako gleda Rihannu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama