Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trik pošao po zlu: Mađioničara pogodili samostrelom u glavu

None Foto: Facebook 6

Lau, čije je umjetničko ime 'One Crazy China' hitno je prevezen u bolnicu, a potom je objavio video na kojem govori da je dobro. Publika je nakon nezgode evakuirana, a većina njih je bila uplakana

Mađioničar Li Lau imao je nastup pred publikom u Južnoj Africi, koji su ostali zatečeni nakon što se u nastupu dogodila zamalo kobna pogreška. Naime, tijekom izvođenja jednog od trikova mađioničar je bio upucan u glavu samostrelom, prenosi Daily Mail. za nezgodu je kriv njegov kolega Brendon Peel koji je s njim nastupao.

Foto: Instagram

Lau, čije je umjetničko ime 'One Crazy China' hitno je prevezen u bolnicu, a potom je objavio video na kojem govori da je dobro. Publika je nakon nezgode evakuirana, a većina njih je bila uplakana. 

Foto: Instagram

Brendon, koji je pogodilo mađioničara, priznao je da je sve bila nedužna pogreška. Naglasio je da životi mađioničara nikad nisu u opasnosti. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- U performans je bio uključen samostrel, ali smo strukturirali iluziju tako da je nemoguće da bude fatalno po život - rekao je Peel. Budući da se mađioničar izvukao bez povreda, njihovi performansi se nastavljaju po rasporedu.

 

Komentari (14)
  • hm... po običaju..bitno da se nešto piše.... a ako pažljivo pročitamo članak...reko bi čoek--niđe veze.... sami naslov i tekst..publika u suzama...bla bla....pa onda zadnja rečenica ''Budući da se mađioničar izvukao bez povreda, njihovi performansi se nastavljaju po rasporedu''..... šta onda bilo???... strelica mu presjekla jednu dlaku???...

    2. 7. 2019,   11:57
  • Strela vu te pukla!

    2. 7. 2019,   11:42
  • biće ovii ima...bosanske krvi...

    2. 7. 2019,   12:16