Obavijesti

Show

Komentari 25

Trne joj ruka, gotovo je slijepa, a od droge joj ispadaju i zubi

Trne joj ruka, gotovo je slijepa, a od droge joj ispadaju i zubi...
8

Zna da je u depresiji po tome što se čak ne može natjerati niti da ode na nokte i frizuru

VIDEO

U dramatičnoj epizodi reality showa 'Mama June: From Not to Hot' glavna protagonistica "Mama" June Shannon (39) izgubila je osjet u jednoj ruci, a sve je dramatično kulminiralo tvrdnjama njezinog dečka Gena Doaka (50) koji tvrdi kako 'fingira kako bi gledatelji bili empatični prema njoj'. 

Ona je, pak, nakon odlaska na hitnu pomoć priznala kako 'se pogubila' te koliko je boli što joj Geno ne vjeruje.

- On govori da ja to radim radi pažnje, ali nije istina - rekla je Mama June producentici imena Moriah. Dugo je i odbijala otići liječniku iako je plakala radi ruke.

- Mama se ne želi suočiti sa stvarnošću - rekla je njezina kći Pumpkin (19). 

Moriah je onda prekinula snimanje i inzistirala na medicinskoj intervenciji. Otišla je i s njome doktoru jer je Geno to odbijao učiniti. Liječnik je rekao kako su joj leđa prepuna 'čvorova' te joj zato ruka naizmjenično trne i boli ju. 

Mama June

I Moriah i liječnik smatraju da je kod majke četvero djece u pitanju stres. Njezina sestra Doe Doe (36)  kaže kako je 'June u klinici postala svjesna koliko joj je život otišao kvragu', piše Daily Mail.

- Znam da sam se pogubila. Znam to po tome što ne želim iz kreveta. Ne želim na nokte niti na frizuru. Mrzim samu sebe i ne mogu se trenutno nositi s time tko sam i što sam - kaže Mama June.

Ima to veze i s time što su June i Geno u ožujku ove godine uhićeni u američkoj saveznoj državi Alabami radi posjedovanja cracka. Zbog korištenja droge Mami June su istrunuli i novi zubi pa joj sada treba još jedan gebis. Obitelj je radi majčinog raspada sustava čak organizirala intervenciju te dovela profesionalca da joj pokuša pomoći spasiti život.

Tu je bila i 13-godišnja Alana 'Honey Boo Boo' Shannon, koja je i cijelu obitelj proslavila. 

- Mama shvaćaš li zašto ostajem sa sestrom i ne stanujem s tobom - pitala ju je nekadašnja dječja zvijezda. Mama June je skrušeno odgovorila "razumijem".

- Ako ova intervencija ne upali ona će ili umrijeti ili završiti iza rešetaka - kaže Pumpkin.

Njezin partner Geno pak ima zabranu pristupa radi obiteljskog nasilja no Mama June kaže kako je to bio 'veliki nesporazum' te da želi da sud ukine tu odluku jer ona 'o njemu jako ovisi jer je djelomično slijepa'. Par svoje slobodno vrijeme provodi u lokalnom casinu.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: 'Zar nemate nimalo poštovanja prema smrti princeze Diane?'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom