Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trudnica na utrci: Nevena je trbuh naglasila uskom haljinom

None Foto: Tomislav Miletic/Pixsell 14

Druga trudnoća je za voditeljicu Rendeli i snimatelja Vejzovića bila neplanirana, a njihove blizanke Lea i Mare sestru će dobiti oko Božića...

Gotovo da nema događanja na kojem se šogorice, glumica Bojana Gregorić Vejzović (46) i televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (37) ne pojave zajedno. Dvojac je jučer vodio program na humanitarnoj utrci 'Mliječna staza' u Zagrebu, a Nevena, inače strastvena trkačica, morala je propustiti utrku jer je u šestom mjesecu trudnoće. 

Zagreb: UNICEF-ova humanitarna utrka Mliječna staza 2018. za odrasle sudionike | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Voditeljica je za ceremoniju odjenula usku haljinu i naglasila trudnički trbuh. Nevena je u srpnju 2017. rodila blizanke Leu i Mare, koje ima sa suprugom, snimateljem Makom Vejzovićem (37). Druga trudnoća bila im je, kako su rekli, neplanirana. 

Foto: Instagram/orijent

- Trudnoća je bila golemo iznenađenje i Maku i meni. Pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da mi je prva trudnoća bila rizična i da su moje curice začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje - otkrila je voditeljica nedavno za Story i dodala kao će njezine blizanke oko Božića dobiti sestricu.

Zagreb: UNICEF-ova humanitarna utrka Mliječna staza 2018. za odrasle sudionike | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Za Nevenu je godinama, kako je rekla, bio pothvat da ostane trudna, a dan kada je saznala da je uspjela, bio joj je najsretniji u životu. Blizanke je rodila u bolnici Sveti Duh. 

- Kod mene valjda sve mora biti komplicirano. Dovoljno je bila teška prva godina s blizankama, a činjenica da će Mare i Lea postati sestrice s godinu i pol dana ne izgleda ni malo lako. Mak je isprva bio sigurno najviše u šoku, a sada se radujemo novim izazovima - rekla je Rendeli. 

Nevena i Mak vjenčali su se u lipnju 2016. na Kornatima gdje su proveli i medeni mjesec. Par se poznaje još iz srednje škole, a zaljubili su se prije tri i pol godine.

Foto: Privatni album/instagram

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Komentari (124)
  • kak neplanirana, svaki seks bez zaštite je planirana potencijalna trudnoća

    10. 9. 2018,   09:19
  • Dajte se odlučite, jel druga ili treća trudnoća? Valjda druga!

    10. 9. 2018,   09:19
  • Ja bih rekla da je ovo ipak druga trudnoća!

    10. 9. 2018,   09:18