Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trudnu Beyonce za snimanje spota nadahnula A. Hepburn

None Foto: Screenshot 8

Pjevačica je nadahnuće za snimanje spota za singl 'Countdown' pronašla u filmu 'My Fair Lady' s Audrey Hepburn. U crno-bijeloj haljini pokazala je trudnički trbuščić

Unatoč tome što je u petom mjesecu trudnoće, Beyonce Knowles (30) pokazala je da i dalje misli na svoje obožavatelje. Nakon što je nedavno predstavila svoj treći parfem 'Pulse', pjevačica je snimila spot za singl 'Countdown'. U najavnom video spotu u trajanju od 30-ak sekundi pjevačica je odjenula crno-bijelu retro haljinu i stavila crnu periku na glavu. U prvom planu bili su njezini poveći trudnički trbuščić i grudi. Pjevačica je nadahnuće za snimanje spota pronašla u filmskoj adaptaciji istoimenog mjuzikla 'My Fair Lady' iz  1964. godine s Audrey Hepburn u glavnoj ulozi koji je osvojio osam Oscara. Pjevačica se na kraju spota pojavljuje u nekoliko uskih bodija žarkih boja ponosno pokazujući trudnički trbuščić i energične plesne pokrete.

Pjevačica i Jay-Z očekuju djevojčicu?

Pjevačica, koja prema pisanju britanskih medija očekuje djevojčicu, i njezin suprug Jay-Z (41) na proljeće bi prvi put trebali postati roditelji. Beyonce je izjavila da planira raditi do samog porođaja. Vijest o trudnoći otkrila je krajem kolovoza na dodjeli MTV-jevih nagrada. Po crvenom tepihu tada se prošetala u narančastoj Lanvin haljini i ponosno pokazivala trudnički trbuščić obujmivši ga objema rukama. Nedugo nakon toga pojavili su se napisi da je tada nosila lažni trbuh kako bi vijest o svojoj trudnoći učinila još dramatičnijom.

Komentari (7)
  • Od kad je Madonna 84te nadahnula sebe s 'Merlinkom' i promijenila pop glazbu, videoprezentacije, image kao takav, a poslije i definirala koncerte koje danas ove izvode , sada je svaka susa nadahnuta nekim filmom ili glumcem u povijeti :)))) Malo smijesno :)

    6. 10. 2011,   12:39
  • Iskreno, ovaj isječak videa mi nije baš nešto, njezini spotovi su inače puno bolji. Orginalnije je kad je vjerna sebi i svome stilu, a ne nadahnuta ovim-onim. I btw. ne mora se bojati da ćemo je zaboraviti ako se malo smiri tijekom trudnoće i posveti sebi, odmara, opušta, druži s obitelji i prijateljima. :))

    6. 10. 2011,   12:48
  • Voljela bih da mi netko objasni kako je to točno Beyonce nadahnula A. Hepburn. LOL (Razumijem što je pisac htio reči,ali ovo se može protumačiti na više načina!)

    6. 10. 2011,   12:33