Obavijesti

Show

Komentari 7

'Trump svoju stražnjicu ne bi našao ni s kartom i obje ruke'

'Trump svoju stražnjicu ne bi našao ni s kartom i obje ruke'
5

Na Trumpov istup o predsjedniku Obami odlučila je reagirati i Cher putem Twittera. Nazvala je Donalda 'pompoznim šupkom' kojeg drugi smatraju totalnim idiotom

VIDEO

- Imam prijatelje koji imaju pametne sinove s odličnim ocjenama i odlično zaleđe, no ti se momci svejedno nisu uspjeli upisati na Harvard. O Baracku Obami (49) ne znamo ništa. Puno je neodgovorenih pitanja o našem predsjedniku - rekao je Donald Trump (64) u jednom svom medijskom istupu čime je izazvao reakcije mnogih poznatih Amerikanaca. 

Američki televizijski novinar, Bob Schieffer (74) u srijedu je gostovao u showu 'The CBS Evening News' i reagirao na Trumpov zaključak o američkom predsjedniku. 

- Trump je zapravo aludirao na to da je Barack Obama studirao pravo jer je crne puti. Kroz tu njegovu rečenicu vidljiv je rasizam - zaključio je Schieffer. 

Na Trumpov istup odlučila je reagirati i Cher (64) putem Twittera koja je poznata po bezrezervnom podržavanju Baracka Obame.  

- Donald Trump je 'pompozni šupak'. Vidjela sam ga u Aspenu s djevojkom koja je nosila grudnjak veličine D, a nakon nje, bilo ih je još. Svi koji su ga tamo vidjeli mislili su da je totalni idiot - izrazila je svoje mišljenje.

Cher nije stala samo na tome. Nazvala je Trumpa lošim glumcem koji svoju stražnjicu ne bi mogao pronaći s kartom i obje ruke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin