Obavijesti

Show

Komentari 22

Tuba: 'Ezel je narkoman, a ja s takvim ne želim pred kamere...'

Tuba: 'Ezel je narkoman, a ja s takvim ne želim pred kamere...'
15

Nije stvar u novcu nego u odbojnosti same ideje da glumi s narkomanom. Rekla je da nema tog novca zbog kojeg bi snimala s njim i da joj ne treba takva suradnja jer ne želi mrlju u karijeri, kaže izvor blizak glumici

VIDEO

Jedan od najplaćenijih turskih glumaca, Kenan İmirzalıoğlu (45), vraća se na male ekrane pod okriljem producentske kuće Ay Yapim za koju je snimio i kod nas jako gledanu seriju "Ezel". Kako ima zvjezdani status, gotovo cijeli dan proveo je s Keremom Çatayom, vlasnikom producentske kuće na radnom ručku. Tamo je İmirzalıoğlu birao u kojem bi projektu htio igrati.

screenshoot

Nakon dva, tri sata, kad su dogovorili projekt, uslijedio je izbor partnerice. Kenan, koji je već igrao s najpopularnijim turskim glumicama, Bergüzar Korel (37) i Cansu Dere (38), ovaj put je pred kameru poželio stati s trećom, najvećom zvijezdom - Tubom Büyüküstün (37).

POGLEDAJTE VIDEO O SERIJI 'NE DAJ SE, NINA':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

02:00

Producent se odmah složio s njim jer je njegova Ay Yapim ionako zatrpana porukama gledatelja koji baš njih žele vidjeti zajedno. Zato se Kerem odmah uhvatio telefona i nazvao Tubu koja je za njega već snimala nekoliko jako gledanih serija.

Fazilet molila Edže za pomoć, ona ni prstom nije pomaknula
Fazilet molila Edže za pomoć, ona ni prstom nije pomaknula

Tražio je da se nađu što je Tuba objeručke prihvatila jer njegova producentska kuća slovi za najjačeg turskog giganta u proizvodnji serija. No sastanak nije prošao kako su Kenan i Kerem željeli.

- Tuba je bila jako sretna kad joj se Kerem javio. Naime, željela se na jesen vratiti na male ekrane, ali scenariji koje su joj nudili, nisu joj se sviđali, pa ih je redom odbila. Projekt koji joj je u grubim crtama Kerem prepričao, svidio joj se, no problem je nastao kad joj je rekao tko će joj biti partner - rekao je izvor blizak glumici.

Cafe24

Tuba je, ranije, iznimno cijenila İmirzalıoğluja ali kad je prije nekoliko godina završio u pritvoru radi optužbi da je konzumirao i dilao drogu, srozao joj se u očima. Tad je i njegova karijera krenula nizbrdo, pa su turski gledatelji bojkotirali njegove serije i filmove. Posljednja u nizu bila je serija "Fatih" koju su skinuli s programa nakon svega nekoliko epizoda, unatoč raskoši i svim drugim predispozicijama da uspije. Ni Tuba se ne proslavi svakim projektom ali je uspješnija od njega.

No, čak i kad se zanemare poslovni neuspjesi, ona baš neće, glumiti s njim. Zato joj je producent udvostručio ionako pozamašan honorar. Tuba je bila ustrajna.

24sata

- Nije stvar u novcu nego u odbojnosti same ideje da glumi s narkomanom. Rekla je da nema tog novca zbog kojeg bi stala pred kameru s njim. Ne želi da joj takva suradnja bude mrlja u do sad blistavoj karijeri. Rekla je producentu da je suradnja s njim do sad uvijek bila zadovoljstvo i da će rado snimati pod okriljem Ay Yapima, ali ne s İmirzalıoğluom. Dodala je da bi radije dijelila kadar s nepoznatim glumcem nego s njim - dodaje izvor.

Edže iz serije 'Fazilet' zabavlja Tursku ljubomornim ispadima
Edže iz serije 'Fazilet' zabavlja Tursku ljubomornim ispadima

Turski mediji dodaju kako im je zanimljivo da baš Tuba dijeli lekcije o moralu. Jer tijekom zadnjih godina nizala je skandal za skandalom. Prvo je, na snimanju serije "Asi" bila u tajnoj vezi s Muratom Yildrimom (40). Onda se nagađalo tko je otac njezinih sedmogodišnjih kćeri blizanki, Maye i Toprak. Potom je cijela Turska brujala o razvodu od kolege glumca, Onura Saylaka (42), a glasine su se dodatno pojačale kad je uskočila u zagrljaj ljubavnika Umuta Evirgena.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'