Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tučnjava u Parovima: Udarali ga šakom i nogom, vukli po vili

None Foto: Happy Tv 6

Natjecatelji showa 'Parovi' grupno su napali Ivana Marinkovića. Nakon što su ga udarali nogama, šakama, vukli ga po vili, prijetili mu i derali se na njega, Ivan je shvatio da mu je majica poderana i da je krvav

U srpskom reality showu 'Parovi' nerijetko se odvijaju drame. Dok se s jedne strane odvija ljubavna priča s tri sudionika, Milijanom Bogdanović (21), Milojkom Božićem (74) i Aleksandrom Požgajem (35), s druge se događaju masovni fizički napadi na Ivana Marinkovića. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, već nekoliko puta Ivan se našao usred skandala zbog tučnjave s nekim od sudionika showa. Sad se zamjerio gotovo svim ukućanima vile pa su ga grupno napali. Mladen Vuletić je tijekom nominacija s leđa zgrabio Ivana za vrat i psovao mu, a potom ga je udario šakom u glavu. 

Foto: Happy Tv

Ubrzo su se uključili i drugi natjecatelji showa koji su ga udarali nogama, šakama, vukli ga po vili, prijetili mu i derali se na njega. Kad se uspio izvući iz grupne tučnjave, shvatio je da mu je majica poderana i da je krvav.

Foto: Happy Tv

Iako je vila okružena zaštitarima, oni nisu na vrijeme reagirali kako bi spriječili ozljede. 

Foto: Happy Tv

Nedavno je Ivana istukla i bivša djevojka Jelena Ilić. Udarala ga je i sve snage, davila i grebala po licu, nakon čega je Ivan počeo krvariti. 

Foto: Happy Tv

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Komentari (16)
  • Neozmjerno bitan clanak,ma trebalo je pisat breaking news...najnovije iz srpskog pasaluka....eksklusivno samo za ....

    27. 6. 2019,   21:42
  • U komšiluku ništa novo

    27. 6. 2019,   21:46
  • Svi znamo da im je to u prirodi...

    27. 6. 2019,   21:38