Obavijesti

Show

Komentari 59

Tuga koja nikada ne prestaje: Njihova djeca otišla su prerano

Tuga koja nikada ne prestaje: Njihova djeca otišla su prerano
1

Život je prepun lijepih trenutaka, ali dogode se i oni u kojima čovjeka obuzme neizreciva bol zbog gubitka voljene osobe. Ona koja se javlja kod gubitka djeteta jedna je od najgorih

VIDEO

Ove zvijezde osjetile su jednu od najgorih boli - onu zbog gubitka djeteta.

Sylvester Stallone

Reuters/Pixsell

Najstariji sin Sylvestera Stallonea, Sage, pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu 2012.. godine. Pored njega su bile prazne bočice raznih lijekova, a kasnije je otkriveno da je imao bolesno srce te da je preminuo od infarkta. Imao je 36 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ova tragedija silno je potresla cijelu obitelj legendarnog glumca, a bol je šest tjedana kasnije postala još veća kada je njegova polusestra umrla od raka pluća.

Mike Tyson

Pixsell

Exodus, četverogodišnja kćerkica čuvenog boksača Mikea Tysona stradala je krajem svibnja 2009. godine. Preminula je u bolnici nakon što joj se, dok se igrala, oko vrata omotalo uže sprave za trčanje. Malenu Exodus obješenu o uže pokretne trake pronašao je njezin sedmogodišnji brat Miguel.

John Travolta

24sata

Veliku tragediju doživio je i poznati glumac John Travolta. Travoltino najstarije dijete koje ima sa suprugom, glumicom Kelly PrestonJett, koji je bio autističan, često je imao napadaje, a jedan takav doživio je dok se kupao u kadi u obiteljskoj kući na Bahamima. Udario je gavom u rub kade, a, liječnici su samo mogli proglasiti njegovu smrt. Imao je 16 godina.

Mia Farrow

B.Bound

S gubitkom ne samo jednog djeteta suočila se i glumica Mia Farrow čija je posvojena kći Lark Previn umrla na Božić 2008. godine. Uzrok njezine smrti nikada nije službeno objavljen, a u medije je dospio podatak da se Lark deset godina liječila od AIDS-a kojeg je dobila zbog zaražene igle u jednom tattoo studiju 

Samo osam godina ranije Mia je izgubila i kći Tam koja je sa svega 19 godina umrla zbog problema sa srcem.

Bill Cosby

Bill Cosby departs the Montgomery County Courthouse after a preliminary hearing in Norristown

Sin slavnog komičara Billa Cosbyja, Ennis William Cosby, ubijen je 1997. godine.

Eric Clapton

PA/Pixsell

Četverogodišnji sin Erica Claptona poginuo je 1990. kad je pao s 53. kata nebodera. Conor je pronađen u crvenoj pidžami i papučicama, a pao je naslonivši se na otvoreni prozor spavaće sobe stana u kojem je živio s majkom  Lory Del Santo. Otac mu je posvetio jednu od najljepših balada  – 'Tears in Heaven'.

Pierce Brosnan

YouTube

Osobne tragedije koje su zadesile Piercea Brosnana (63) drastično su promijenile njegov pogled na život. Njegova prva supruga Cassandra preminula je 1991. od raka jajnika, a 22 godine kasnije (2013.) od iste je bolesti umrla i njegova kći Charlotte

Prince

Prince performs during halftime show of the NFL

Prva supruga velikog glazbenika i miljenika žena bila je američka plesačica, glumica i pjevačica Mayte Garcia (42).

Vjenčali su se na Valentinovo 1996. godine, a dva mjeseca kasnije Mayte je saznala da je trudna. Dobili su sina, ali je dječak umro nakon tjedan dana jer je rođen s Pfeifferovim sindromom. Tragedija koja ih je pogodila uništila je njihov odnos. Razišli su se na treću godišnjicu braka, a razveli 2000..

Bob Geldof

News Syndication/Pixsell

Kći glazbenika Boba Geldofa (63) preminula je od predoziranja heroinom u travnju 2014. godine u 26. godini. Povijest se ponovila jer je i njezina majka Paula Yates također preminula od predoziranja heroinom 14 godina ranije. Peaches se godinama borila s ovisnošću, a 2008. godine su je morali i oživljavati nakon što je prestala disati. Iza sebe ostavila je supruga Thomasa Cohena (25) i dva malena sina. 

Keanu Reeves

Pixsell

Glumac se 2000. zaljubio u kolegicu Jennifer Syme, a par je ubrzo saznao da je prinova na putu. Njegova djevojka izgubila je dijete u osmom mjesecu trudnoće. Iako su se ludo voljeli, smrt djeteta ih je udaljila te su prekinuli ljubavnu vezu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu