Obavijesti

Show

Komentari 44

Tuga u Benkovcu: Otrovali su Belu, simbol Josipove ljubavi

Tuga u Benkovcu: Otrovali su Belu, simbol Josipove ljubavi
5

Bela je bila prisutna kada sam u ožujku zaručio Nikolinu Cvek pa je koza postala simbol naše ljubavi i njeno uginuće posebno je pogodilo moju majku Smiljanu. A i Nikolina je plakala, rekao je Jovica

VIDEO

Majka Josipa Ćiritovića (34), poznatijeg kao Jovica iz emisije 'Ljubav na selu', je ljuta i živčana jer je njena koza Bela nedavno otrovana, piše Večernji list. Mama Smiljana je ostala bez svoje ljubimice Bele, otkrio je Jovica.

Tvrdi kako je to bila njena najdraža koza i jedina bijela koza koju su imali. Našli su je mrtvu u dvorištu i cijeli slučaj prijavili policiji. Ostali su tako Benkovčani i bez četiri litre mlijeka na dan, koliko je Bela svakodnevno proizvodila.

Rastužilo je i Nikolinu

- To je bila njena koza ljubimica, Bela je bila prisutna kada sam u ožujku zaručio Nikolinu Cvek pa je koza postala simbol naše ljubavi i njeno uginuće posebno je pogodilo moju majku Smiljanu. A i Nikolina je plakala kada sam joj rekao u telefonskom razgovoru što se dogodilo - ispričao je Jovica za Večernji list.

I dalje ne smije na koncert

Jovica se nedavno pohvalio kako je njegova zaručnica Nikolina Cvek (26), koju je upoznao u realityju, dobila haljinu od Jelene Rozge, čiji je veliki fan.  

- Mojoj Nikolini je Rozga poklonila lijepu svilenu haljinu nakon koncerta u Puli - rekao nam je Benkovčanin. Nikolina, inače, obožava Rogzu i zna sve njene pjesme. Iako Jovica žarko želi prisustvovati na Nikolininom koncertu u Splitu, tvrdi da mu ona još nije to dozvolila te da se i dalje s njom prepucava.

VIDI OVO: 7 najčudnijih mjesta na kojima dečki masturbiraju

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu