Obavijesti

Show

Komentari 28

'Tulum do zore': Studentica Pokos na 30. godišnjici mature

'Tulum do zore': Studentica Pokos na 30. godišnjici mature
8

RASPLESALA SE Vlatka Pokos je na slavlje stigla besprijekorno odjevena, a prijateljima je prepričavala kako izgleda njezin život u Kanadi

VIDEO

Bivša pjevačica i televizijska voditeljica Vlatka Pokos (48) prije nekoliko dana doputovala je u Hrvatsku na planirani odmor. S nekadašnjim razrednim kolegama proslavila je 30. obljetnicu mature, a okupljanju s generacijom u Zagrebu veselila se tjednima unaprijed.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:12

Prošle subote se s bivšim kolegama našla na zabavi u zagrebačkom klubu Žabac. Kako doznajemo, Pokos je bila odlično raspoložena, a prijateljima se hvalila kako joj dobro ide u Kanadi, koja je za nju, tvrdi, druga domovina.

Njezini vršnjaci tvrde da su se iznenadili Vlatkinom vedrinom i pogledima na svijet. Gosti kluba prepričali su nam kako je Pokos tulumarila do jutra.

Vlatka o šokantnom napadu: 'U svijetu nema sigurnog mjesta'
Vlatka o šokantnom napadu: 'U svijetu nema sigurnog mjesta'

- Pokorila je plesni podij, a njezini su prijatelji bili oduševljeni što je opet vide - rekli su nam.

Pokos je trenutačno studentica oglašavanja i marketinške komunikacije u Kanadi, a hvali se kako je jedna od najboljih u generaciji. U Zagrebu je također skupljala samo petice dok je išla na zagrebački privatni fakultet. Završila je srednju školu za umjetnost i kulturu, u koju su išli i glumci Marko Torjanac (51) i Barbara Nola (50). Kao srednjoškolka Vlatka se, izjavila je svojedobno, “furala” kao šminkerica.

 

Tulum do jutra: U klubu Žabac Pokos se družila s razrednim kolegama. Gosti kluba tvrde da je bila odlično raspoložena te se raspričala o životu u Kanadi

- Imala sam fazu buntovništva pa sam se ošišala skroz na kratko. Kasnije mi je bilo žao - rekla je. Na plesnjacima je obožavala partijati uz glazbu Erica Claptona i Stonesa, dok je potkraj srednjoškolskih dana otkrila Duran Duran. Rekla je kako je u izlascima izbjegavala alkohol.

Vlatka pokazala ocjene: 'Među najboljim sam studentima!'
Vlatka pokazala ocjene: 'Među najboljim sam studentima!'

- Išli smo na urbana mjesta, poput Kulušića i Lapidarija, ali nismo izlazili puno kao što to danas tinejdžeri rade. Turbo folk ili narodnjaci su tad bili marginalizirani - otkrila je jednom Vlatka.

Iako su neki njezini kolege iz srednje škole diplomirali prije više od 20 godina, Vlatka i dalje polaže ispite na fakultetu u Torontu. Prije nekoliko dana je obožavateljima dala na uvid i njezine ocjene s fakulteta kako bi svi vidjeli da ona briljira. Uz presliku svojih ocjena, fanovima je savjetovala da ulože truda i vremena u svoje obrazovanje.

Bila pjevačica: Vlatka je 1989. godine započela karijeru kao članica Srebrnih krila

VIDI OVO: 7 najbizarnijih fetiša na svijetu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin