Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

TV voditeljica: Osramotila sam se dok smo snimali na rolama

None Foto: RTL 7

Ana-Klaudija Štilinović pojačanje je u emisiji ‘Ludi Guinnessovi rekordi’. Za sebe kaže da je radišna i tvrdoglava

Kad sam bila mala, sanjala sam da ću postati učiteljica, pa antropologinja, model, stjuardesa, voditeljica...Mogla bih danima nabrajati, no zahvalna sam što sam dio tih zanimanja uspjela ostvariti, priča nam Ana-Klaudija Štilinović (25), nova voditeljica emisije 'Ludi Guinnessovi rekordi' na RTL-u.

Foto: Privatni album

Zabavnu emisiju vodi s Nikolom Vikićem Topićem, za kojega kaže da je jako pozitivan, smiješan i opušten. Već na prvom snimanju osjećala je kao da se znaju godinama. Iako nema prethodnih iskustava pred kamerom, u voditeljskoj ulozi se brzo snašla.

Kako kaže, vidjela se u emisiji jer joj je svidio koncept i cijeli tim joj je bio super. Ana-Klaudija završila je jezičnu školu u Zagrebu, a uskoro će diplomirati na Agronomskom fakultetu.

Foto: Privatni album

Završila je i stručno usavršavanje za voditelja u elektroničkim medijima. Ispričala nam je i anegdotu sa snimanja RTL-ove emisije.

- Dan prije snimanja saznala sam da jedna epizoda uključuje mene na rolama. Ne samo da se time nikako ne mogu pohvaliti nego sam potpuni antitalent. Snimali smo u Maksimiru na šetnici u subotu ujutro. Možete zamisliti koliko je ljudi bilo tamo. Kad su prolaznici vidjeli kameru, zaustavili su se i odlučili gledati kako snimamo. Malo je reći da mi je bilo neugodno - smije se voditeljica i dodaje da joj je sada glavna misija usavršiti rolanje.

Foto: Privatni album

Ljeto će dijelom provesti na poslu, a kako kaže, kraći i slađi dio na moru. Hobi joj je učenje stranih jezika, a iako nema kućnog ljubimca jer je, priča, rijetko doma, voljela bi to promijeniti.

Foto: Maja Bota za RTL

Ana-Klaudija ima dečka, a na pitanje kako bi se opisala u tri riječi, kaže: 'Radišna, nasmijana i pomalo tvrdoglava'.

Komentari (9)
  • Mlada, vedra i prirodno lijepa! Za razliku od silikonskih posvoduša kojima smo stalno bombardirani...

    11. 8. 2019,   16:56
  • Zgodna cura

    11. 8. 2019,   17:11
  • Prelijepa si 😻

    11. 8. 2019,   17:18