Obavijesti

Show

Komentari 0

Tvoj trbuščić zvuči poznato: Ivana Marić postala je Houdek

Tvoj trbuščić zvuči poznato: Ivana Marić postala je Houdek
4

Ivana kaže da će joj Jacquesova pjesma biti najteži vokalni izazov, no i fizički. Na sebi je imala šest kilograma teško odijelo, no Jacques misli da nije dovoljno velika

VIDEO

Koliko god smo punili kostim, nisam bila sigurna jesam li dovoljno debela. Čini mi se da i Jaques misli da sam ostala premršava, kaže Ivana Marić (32).

Njezina transformacija trajala je osam sati. Dobila je nove obraze, vrat i dio poprsja te nadlaktice, podlaktice i šake od silikona. Kostimografkinja Emina Kušan je triko, odnosno 'tijelo', napravila od likre, a punjeno je sintetičkom vatom. Majstorice maske imale su težak posao.

- To nam je bio prvi zadatak da nekoga moramo toliko udebljati pa smo bili sporiji i oprezniji prilikom nanošenja aplikacije. Teže je lijepiti takve velike komade jer krivi pomak na samo jednom dijelu može sve upropastiti - kaže Martina Novaković. Maska na licu teži gotovo dva kilograma, a odijelo dvostruko više, pa je pjevačica sa samo šest dodatnih kila izgledala kao da ih ima 100 više. Unatoč tome, pomislila je da će se onesvijestiti.

Nova TV

- Maska mi nije bila teška, nego mi je smetala njezina zatvorenost. Koža mi uopće nije disala, u studiju je bilo vruće i imala sam osjećaj da neću izdržati. Ivaninoj novoj ulozi razveselio se i sam Jacques Houdek (34)

- Jedva čekam vidjeti tu transformaciju. Bit će tu posla. Marićka, ajmo odmah na papanje - napisao je pjevač na društvenoj mreži. Ivana smatra da joj je pjesma “Stotinama godina” dosad najteži vokalni izazov.

- Kad sam je nedavno čula na radiju, rasplakala sam se. Tekst mi je legao i sviđa mi se iako se bojim onih visokih dionica. A i strah me da Jacques nakon mojeg nastupa kaže da sam ga loše skinula - kaže pjevačica.

Pjesmu je svakodnevno uvježbavala vozeći se u automobilu. Ivana kaže da joj pjevanje nije bilo jedini problem. Objašnjava da Jacques na nastupima ima specifične pokrete koje uopće nije primjećivala.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...