Obavijesti

Show

Komentari 10

Tvrdi da je lažan profil: Ilma iz 'Zvijezda' klela članicu žirija?

Tvrdi da je lažan profil: Ilma iz 'Zvijezda' klela  članicu žirija?
1

Sa samo 14 godina nastupila u New Yorku na internacionalnom festivalu jezika i kulture gdje je pjevala poznatu pjesmu 'Hero' Mariah Carey, a osim Amerike, na tom istom festivalu nastupila je i u Turskoj, Maroku...

VIDEO

Ilma Karahmet (18) izv Kiseljaka otpjevala je pjesmu Whitney Houston, 'I Will Always Love You',  dobila svih 25 bodova i zaslužila direktan prolazak dalje. Ilma je odrasla uz sevdalinke iako danas pjeva sve žanrove. U prvom krugu Karahmet je žiri ugodno iznenadila izvedbom pjesme 'Something's gotta hold on me', a Nina joj je nakon izvedbe rekla da je vidi u finalu. 

Najviše sluša pop, R&B i soul, a kao najdraže izvođače izdvaja Tošu Proeskog, Sama Smitha i Mariah Carey. Za sebe kaže da je ambiciozna, komunikativna i strpljiva, a u 'Zvijezdama' očekuje dobru atmosferu i upoznavanje novih ljudi. Iako sanja svjetsku karijeru, želi ostati u rodnome gradu, a kada bi morala birati, opredijelila bi se za obitelj i majčinstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas u 16:00h nesto novo od mene za vas, na mom YT kanalu ♡

Objavu dijeli ILMA KARAHMET® (@ilmakarahmet_official)

Ilma je s 14 godina nastupila u New Yorku na internacionalnom festivalu jezika i kulture gdje je pjevala poznatu pjesmu 'Hero' Mariah Carey, a osim Amerike, na tom istom festivalu nastupila je i u Turskoj, Maroku, Njemačkoj, Belgiji te Rumunjskoj.

- Prošla sam cijeli svijet od svoje 13 do 15 godine, a dok sam bila u New Yorku, sama sam se zaputila iz Brooklyna na Manhattan kako bi vidjela svoje prijatelje koji su bili smješteni u drugom učeničkom domu. Nisam imala ni adresu, no uspjela sam se snaći i na kraju ostala s njima tri dana!' - smije se simpatična Ilma koja se udala prije nekoliko mjeseci s tek navršenih 18 godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Popodnevna kafica sa mojim muzicem 💙💝

Objavu dijeli ILMA KARAHMET® (@ilmakarahmet_official)

Ovo nije prvi put da se Ilma pojavljuje u natjecateljskom showu. Naime, sa samo 13 godina osvojila je srca regije nastupivši u 'X Factor Adria'. Mnogi su smatrali kako ona zaslužuje pobjedu, ali joj je 'kruna' ipak 'za dlaku' izmakla. Razočarana Ilma navodno nije mogla sakriti nezadovoljstvo te je prozvala, tj. klela jednog člana žirija, srbijansku pjevačicu Eminu Jahović. 

- Emina zna koliko ju volim, ali ljudi uvijek sve pogrešno protumače. Želim samo reći da nisam ništa negativno mislila  - pravdala se tada 13-godišnja natjecateljica. 


 
- Da sam na mjestu nekih od vas koji mi sa skrivenih profila klevetaju malu djecu, bilo bi me strah. Kletve su najveći bumerang i opasne igračke - napisala je pjevačica, koja je povjerovala da se iza Ilminog Fejsbuk profila krije netko drugi.

VELIKI HOROSKOP ZA PROSINAC: Ribe se fokusiraju na karijeru, a Jarac treba naći ravnotežu u životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin