Obavijesti

Show

Komentari 44

Twerkerica iz 'Supertalenta': 'Šuput je barbika koja hoda...'

Twerkerica iz 'Supertalenta': 'Šuput je barbika koja hoda...'
25

Željela sam doći do boljih noćnih klubova pa sam počela twerkati. Nisam uživala što su me gledali kao seksualni objekt, kaže Irma Vujić koja se prijavila u Supertalent, a osim plesa, svira gitaru, jaše, frizira...

VIDEO

Twerk nije talent. To je samo uvježbana provokacija za muške oči i dizanje libida, pa svatko može naučiti mrdati guzom, rekla nam je Irma Vujić (24), čije je umjetničko ime Akasha. Ova Bjelovarčanka se natjecala u “Supertalentu”, ali nije prošla dalje. Jedino “da” dala joj je Martina Tomčić (44).

- Htjela sam prikazati i drugi talent s obzirom na to da su svi već vidjeli moj ‘’mrdoguz’’. Koreografiju sam uvježbala u samo tjedan dana jer sam se predomišljala želim li se prijaviti ili ne - priča nam.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Za ostale kandidate kaže da ih ne gleda kao konkurenciju, jer smatra da su svi posebni na svoj način.

- Lijepo je vidjeti to samopouzdanje i sve te neobične i jedinstvene talente na jednom mjestu. Pokazati publici svoj i trud zaista je nešto predivno - poručila je. Priznaje kako je najdraži član žirija Martina za koju kaže da je posebna žena čvrstog karaktera koja cijeni umjetnost i posebnost kod ljudi. S druge strane, za Maju Šuput Tatarinov (40) nije imala riječi hvale.

- Ona je živa hodajuća barbika za koju odijelo čini čovjeka. A nismo svi bogati kao ona da nosimo skupocjenu robu - rekla je. 

Ova svestrana djevojka mrda guzom i u noćnim klubovima, a twerkanje je savladala sama. Tada joj je najveća podrška bila prijateljica.

Obje su shvatile da svijet cijeni provokaciju i da se sve, kako kaže, okreće oko seksa i golišavih žena koje provociraju oblinama.

- Zato smo rekle da ako želim doći do boljih noćnih klubova u kojima bih plesala da moram savladati twerk i pokazati ga u javnosti jer to najbolje pali. Iskreno, nisam uživala u tome što su me svi gledali kao seksualni objekt, ali to je bio jedini način da se dohvatim bine u boljim noćnim klubovima i da uživam dok plešem i podižem atmosferu u klubu kako bi zaradila za život - rekla je.

Voli plesati oduvijek.

- Većinu vremena sam plesala ispred svog ogledala u sobi, to je ono u čemu najviše uživam. Nisam bila u novčanoj mogućnosti da idem na tečajeve i škole plesa pa sam sama gledajući profesionalce učila od njih - otkriva.

Najveća joj je podrška dečko s kojim je u vezi sedam mjeseci. Kaže da je zaljubljena do ušiju.

- Imam najboljeg dečka kojeg sam do sada mogla samo sanjati, pravi je kavalir i moja najveća podrška, cijeni sve što jesam i što radim, takvu iskrenu ljubav je teško pronaći danas u ovom stoljeću, jer su svi sa svima iz materijalne i druge koristi - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane