Obavijesti

Show

Komentari 26

Tyler natjerao curu da pobaci i 'šmrkao koku' kraj nje u bolnici

Tyler natjerao curu da pobaci i 'šmrkao koku' kraj nje u bolnici
4

Julia Holcomb imala je 17 godina kad je zatrudnjela s rokerom. Bila je trudna pet mjeseci kad ju je prisilio na pobačaj. Sjedio je pokraj nje u bolnici i nudio joj drogu

VIDEO

Kokain je ušmrkavao kad god medicinske sestre nisu gledale, čak je i meni nudio da 'povučem lajnu' dok sam trpjela bolove zbog medicinskog zahvata. Jedino što sam mogla napraviti je okrenuti se od njega jer mi se u tom trenutku zgadio, rekla je Julia Holcomb (53) za Daily Mail.

Steven Tyler (63) sjedio je pokraj bolničkog kreveta u kojem je Julia, tada 17-godišnjakinja, pobacila sina kojem je on bio otac. 

- Stevenu je kamen pao sa srca kad sam pristala na pobačaj. Pričao mi je koliko me voli i kako će sve biti u redu. Bio je 'našmrkan' i, iako je bio sa mnom tijekom cijelog postupka, uopće nije bio svjestan što se događa i reakcije su mu bile krajnje neprimjerene - kaže Julia. 

Rodila živog dječaka pa su čekali da umre

Prijetio joj je da će je ostaviti ukoliko ne pobaci iako je bila već pet mjeseci trudna. Kako je dijete već bilo poprilično razvijeno, Julia je rodila živog dječaka kojeg su zatim u bolnici pustili da umre jer je Steven to zahtijevao. 

U bolnicu su došli jer je u stanu u kojem su skupa živjeli izbio požar. Steven je doktoru rekao kako bi bilo najpametnije da se riješe djeteta jer se bojao posljedica koje će na njega imati dim kojeg se Julia nadisala u stanu. Liječnik je rekao da je s djetetom sve u redu i Julia nije htjela pobaciti, no Tyler je bio uporan. 

- Bila sam premorena i osjećala sam se bespomoćno. Počela sam plakati i pristala na pobačaj - kaže Julia.

Htio je brak i dijete

Pjevač je s tinejdžerkom hodao tri godine počevši u studenom 1973. kad je ona imala 16 godina. Upoznali su se u Oregonu i uskoro se preselili u njegov stan u Massachusettsu. Steven je bio toliko zaljubljen da joj je rekao kako želi dijete s njom. Ona je tada bacila kontracepcijske pilule kroz balkon hotelske sobe u kojoj su bili. Planirali su se i vjenčati, no planove su im pomrsili Stevenovi roditelji. Ubrzo nakon što je Julia pobacila, Tyler je započeo vezu s djevojkom s naslovnice Playboya, Bebe Buell, s kojom ima kćer Liv Tyler.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin