Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tyson otvara ranč kanabisa: Do sada je zaradio 3,3 milijuna kn

None Foto: Instagram/kolaž 7

Na ranču će se posjetitelji moći opustiti, upoznati s prednostima i opasnostima biljke, a provodit će se i znanstvena istraživanja kako bi se kanabis što više koristio i u medicini

Umirovljeni američki boksač Mike Tyson (53) u svom podcastu 'Hotboxin with Mike Tyson' progovorio je o ljubavi prema kanabisu, kao i poslu koji uskoro pokreće.

Tyson otvara ranč kanabisa na kojem će se posjetitelji moći opustiti, upoznati s prednostima i opasnostima biljke, a provodit će se i znanstvena istraživanja kako bi se kanabis što više koristio i u medicini. Riječ je o imanju površine 1,5 četvornih kilometara, smješteno u južnoj Kaliforniji,  a u veljači je već ugostio Kind Music Festival koji Tyson organizira sa svojim poslovnim partnerom Robom Hickmanom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tending to our garden #selfcaresunday 🌿

A post shared by Tyson Ranch (@tysonranchofficial) on

Boksač je iznenadio priznanjem o količini marihuane koju mjesečno troši.

- Koliko popušimo mjesečno? Oko 260.000 kuna - priznao je. Pričao je u množini pa se može pretpostaviti kako toliko potroši sa svojom ekipom ili članovima kućanstva.

Foto: Instagram

Od prodaje kanabisa zaradio je 3,3 milijuna kuna. Tyson je tako pronašao novu strast, a njegov poslovni potez zvuči prilično nevjerojatno.

Foto: Instagram

Britanski voditelj i novinar Piers Morgan (54) pušio je marihuanu s Tysonom. U intervjuu za Radio Times, Piers je rekao da je to jedini put da je to uradio i to s omiljenim boksačem. 

- Mike ima ranč marihuane u Kaliforniji pa sam pušio s njim jer je to tamo legalno - rekao je novinar. 

- Bez obzira na vašu stranu rasprave o marihuani, smatram je manje opasnom od alkohola i cigareta. Nikad nisam vidio sretnijeg, mirnijeg Mikea Tysona - dodao je Piers za strane medije.

Foto: Instagram

Kalifornijski zakon, koji osobama starijim od 21 godine dopušta legalno posjedovanje, transportiranje, nabavu, potrošnju i distribuciju do 28,5 grama marihuane te osam grama koncentrirane marihuane, izglasan je na referendumu 2016. U istom zakonu stoji i da odrasle osobe smiju uzgojiti šest biljaka po kućanstvu, a prodaja kanabisa u medicinske svrhe legalna je od 1996.

PUŠILI MARIHUANU Novinar se pohvalio: 'Drogu sam konzumirao s Tysonom'

 

 

NIKAD ZADOVOLJNI: Ovaj horoskopski znak prekida svaku vezu iz dosade

Komentari (20)
  • Zdravija od dosta stvari sto su legalne

    15. 8. 2019,   23:25
  • Svaka čast čovječe, a i ova 6.-a slika je zakon, gdje " kuri " u zelenilu :))

    15. 8. 2019,   22:29
  • dobar biznismen

    15. 8. 2019,   22:21