Obavijesti

Show

Komentari 155

Nikola izašao, Luciano ušao, a Tomislav je s novih pet stanara

Nikola izašao, Luciano ušao, a Tomislav je s novih pet stanara
25

Stanari su rekli Lucijanu pri ulasku da je presladak i da ih je bilo strah da netko ne 'izleti' prije nego ga upozna. Nominirani su Ana, Luka, Bojan, Ljiljana, Dubravka i Anezi

VIDEO

Voditeljica Big Brothera Antonija Blaće (38) u kuću je pustila novog stanara Lucijana Plazibata (19) iz Solina kojeg su odabrali stanari cijeli tjedan gledajući videozapise potencijalnih novih 'cimera'. Oni su dobili takvu mogućnost prvi put u povijesti Big Brothera. 

- Big Brother je show koji pratim cijeli život i odrastao sam gledajući ga. Ući u kuću mi je jedna od najvećih želja još od malih nogu. Bio sam na audiciji u Splitu i došao do samog kraja, ali ipak nisam upao - rekao je mladi Solinjanin.

U svojoj video prezentaciji stanarima je pokazao, između ostalog, fotografiju 'bradatog' Bojana Mrđenovića (34) bez brade i onu Dubravke Ujević Veron (47) s 12 godina mlađim suprugom Darijanom Škrbićem. Ukućani su počeli vrištati od uzbuđenja.

- Dobar je Luciano. Savršen je, broj jedan! Ovo je savršeno taktički napravio i sve nas osvojio - rekla je Dubravka. S njom su se složili i ostali ukućani. Plazibat je nahvalio i Luciju Stojak (24), a Ani Marković (27) obećao je da će je dovesti u Split jer je rekla da će pisati knjigu 'Blagajnica iz Bjelovara hoće ići na more.'

Stanari su se oduševili kada je Luciano ušao u kuću i uzvikivali su njegovo ime. Rekli su mu da je presladak i da ih je bilo strah da netko ne 'izleti' prije nego njega upozna. Svi stanari su skupa s Blaće zapjevali Orkyju pjesmu 'Sretan rođendan' prije nego što je otkrila tko će izaći iz kuće. 

- Dobro je reći što misliš, ali ne uvijek - istaknula je voditeljica i rekla da će s njom u studiju družiti Nikola Vidović (22). Bivši sustanari su ga ispratili iz kuće pljeskom i navijanjem. 

Plavi tim je bio bolji u zadatku obaranja Guinessovih rekorda pa su njegovi članovi osvojili imunitet i luksuzni budžet, a u crvenoj ekipi su svi 'zaslužili' nominacije, no mogli su spasiti jednog sustanara od ispadanja iz Big Brother kuće. Članovi tima 'spasili' su Lidiju Marić Ribicu (46) pa su na kraju nominirani Ana Kovačec (24), Nikola, Antonio Orač Orky (27), Lucija Stojak (23), Tomislav Roso (26) i Ana Marković (28). 

- Uzbuđen sam. Lijepo je za promjenu vidjeti neke druge ljude - rekao je Nikola u razgovoru s Antonijom. Dodao je kako mu je bilo dosta svega. Prisjetio se lomljenja oraha stražnjicom i istaknuo kako je bilo bolno. Na pitanje voditeljice koga bi danas izbacio da danas može birati, rekao je da ne bi nikoga. 

- Lucija i Tomislav su mu favoriti - otkrio je Nikola. Blaće je potom najavila ulazak još stanara po izboru Big Brothera. U tajnoj kući će boraviti Karla Jakelić (19) iz Splita i Omišanin Marin Novaković (22).

- Pjevam, plešem, glumim, sviram. Volim se i posvađati - predstavio se u videu Marin. Ali tu nije kraj iznenađenjima jer u kuću ulazi i PR menadžerica Ana Marija (30) iz Velike Gorice.

- Izazov, da vidim što mogu - objasnila je zašto se prijavila u Big Brother. Rekla je kako joj je najveća konkurencija Tomislav jer je jako inteligentan. Tvrdi da je timski igrač. Ana Marija je dobila i svog para vizažisticu Anu Krištof (34).

- U šoku sam - rekla je ona u razgovoru s Blaće. Kaže da su joj svi stanari najljepši, pogotovo kad legnu u krevet. Big Brotheru nije bilo dosta četiri novih stanara pa je odabrao i petog, Nikolu Sedlara (24) iz Splita. On je rekao da nema strategiju za pobjedu i ide korak po korak. Splićaninu se od muških stanara sviđa Orky, a od ženskih Ana, no nije otkrio koja. 

- Znam biti debil, znam biti dobar, znam biti bezobrazan. Ne znam što da vam kažem. To bi bilo dosta - zaključio je Nikola. Big Brother je u ispovjedanici zaželio dobrodošlicu Lucijanu i rekao da njegov dolazak neće biti sretan za jednog njegovog sustanara čije će on mjesto zauzeti. Solinjanin je izabrao Tomislava jer mu se činio, kako kaže, najtmureniji od svih kada su se upoznali. 

Big Brother je objavio stanarima da Tomislav mora izaći iz kuće što ih je šokiralo. Kaštelanin je van poveo golemom plišanog medu Branislava, a ima priliku dati nekome od natjecatelja smrtonosnu nominaciju i plus jedan bod prilikom nominacija. Tomislav je kaznio Lucijana pa će biti svakog tjedna do izlaska nominiran dok je bod više dodijelio Bojanu. 

Kaštelanin je otkrio da zna sve natjecatelje koji su ušli u tajnu kuću, a Blaće mu je otkrila kako i on ide k njima te vraća natrag u show. Luka Rok je nominiran jer ga je Big Brother kaznio te se na listi za izbacivanje pridružio Ani. 

Ana je dala dva boda Anezi rekavši da se nisu baš našle, nisu joj slatki ona i Luka te smatra da će i ona nju nominirati. Jedan bod je dodijelila Ljiljani jer neke stvari preozbiljno prihvaća i trebala bi se više prilagoditi drugim stanarima. Anči je s dva boda nominirala Ljiljanu zbog njezinog stava majka i naređivanja dok je jedan bod dala Anezi budući da se nisu pretjerano zbližile. 

Anezi je ponovno javno nominirala i odabrala je Luciju dodijelivši joj dva boda. Istaknula je kako je zla. Pjevačica je dala jedan bod Lidiji zbog njezinog odabira manje skupine u kući i pristranosti. Antonio je dodijelio dva boda Bojanu jer smatra da je licemjeran i gleda kada će ljude napasti. S dva boda je nominirao Dubravku obrazloživši da mu stalno stvara pritisak.

Bojan je dao tri boda Dubravki jer je jedina negativna osoba od svih i neprestano je nezadovoljna te joj ne vjeruje. S jednim bodom je nominirao Ljiljanu. Dubravka je dodijelila dva boda Marijanu jer ju je uvrijedio rekavši da ju je muž oženio zbog državljanstva. Nominirala je i Ljiljanu zbog glasnoće i napornosti. 

Lidija je dva boda dala Anezi jer ju ne podnosi i ne slažu se, a jedan Ljiljani jer joj ne odgovara. Luciano je na prvim nominacijama dodijelio dva boda Marijanu obrazloživši da mu je nezanimljiv. Nominirao je i Ljiljanu radi velike dobne razlike. 

Lucija je dala dva boda Bojanu jer ga ne može podnijeti, a jedan Anezi zbog dvoličnosti. Luka je htio nominirati Anu, ali ne može jer je ona već direktno na listi za ispadanje. Zato je odlučio da će dva boda dati Luciji budući da je bila među onima koji su brojali koliko je para Big Brother radi njega oduzeo od nagrade. Jedan bod je dodijelio Lidiji jer je povodljiva i nikada nije svoja. 

Ljiljana je nominirala Dubravku zbog dvoličnosti, a bod je dala Lidiji. Marijan je dva boda dodijelio Dubravki jer ga izbjegava otkad su došli u glavnu kuću i sve mora biti po njezinom, a Bojana nominira jer je povučen i ne razgovaraju baš.

Orky je dao dva boda Dubravki i jedan Ljiljani rekavši da su mu na listi najgorih pri vrhu te da mu najmanje trebaju u kući. Otprije nominiranima Ani i Luki na 'listi izbacivanja' su se pridružili Bojan, Ljiljana, Dubravka i Anezi. Lucianova smrtonosna nominacija vrijedi od sljedećeg tjedna. 

Stanari će sljedećeg tjedna imati vojni zadatak pri čemu će ih Big Brother naučiti disciplini nakon što su posljednjih dana prekršili nekoliko pravila i dobili novčane kazne. 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe
JEDINSTVENI I SLOŽNI

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, vrijedno radi na novom albumu, koji stiže na jesen. Za njegov uspjeh zaslužan je cijeli tim

Družba Baby Lasagne: 'Samo sam jedan dan imao da smislim Markov nastup na Eurosongu...'
PRIMILI SVEČANA PRIZNANJA

Družba Baby Lasagne: 'Samo sam jedan dan imao da smislim Markov nastup na Eurosongu...'

Na svečanoj promociji sveučilišta VERN', koje pohađa i Marko Purišić, nagrade su dobili Markovi prijatelji i suradnici Krešimir Šustić, Tonka Donjerković, Luka Grgić i Tomislav Krajcer koji su mu pomogli u kreiranju savršenog nastupa
Renman za Cafe o glazbi i hrani: 'Preko dana pečem burgere, a onda navečer pišem tekstove...'
POZIRAO NAM KAO SEAN PENN

Renman za Cafe o glazbi i hrani: 'Preko dana pečem burgere, a onda navečer pišem tekstove...'

Plus+ Prve rime premijerno nam je odrepao, a nakon što odradi smjenu u svom burgeraju, Renato Đošić Renman ‘brusi’ glas kod Ivane Husar