Obavijesti

Show

Komentari 155

Budući doktor odnio pobjedu: 'Nikako nisam očekivao ovo...'

Budući doktor odnio  pobjedu: 'Nikako nisam očekivao ovo...'
12

Petero finalista u showu ‘Zvijezde - ljetni hit’ bori se za 50.000 kuna, nastup na ovogodišnjem Splitskom festivalu i pjesmu Tončija Huljića ‘Ja bi tija bit’

VIDEO

Tijekom ovog vremena što smo mi u žiriju proveli zajedno, zadali smo si nekoliko parametara koje kandidati moraju zadovoljiti. Svi finalisti imaju i osobnost, i mladost, i skromnost koja je važna, ali što je najvažnije – fenomenalno pjevaju, izjavio je Petar Grašo (43).

Hrvatski pjevač zajedno s ostalim članovima žirija Tončijem Huljićem, Ninom Badrić, Andreom Andrassy i Brankom Đurićem Đurom, imat težak zadatak - od pet finalista showa ‘Zvijezde - ljetni hit’, odabrati pobjednika ili pobjednicu koji/a će kući otići s Tončijevim ljetnim hitom ‘Ja bi tija bit’, 50 tisuća kuna te nastupom na Splitskom festivalu.

- Ovih petero natjecatelja stigli su do kraja zbog količine svog talenta, upornosti, volje i strašne želje – i zasluženo su tu. Osim toga, ne mogu vjerovati da smo nakon prošlogodišnjeg serijala uspjeli pronaći još ovoliko puno skrivenih dragulja. Svima nam je vilica pala kad smo čuli neke od njih kako pjevaju - rekla je Nina.

U finalu su makedonska Beyonce i najmlađa natjecateljica Lina Pejovska (16), bivši profesionalni vojnik Ivan Vidović (20), kemijski tehničar Lucijan Janko Krnić, Tuzlanin Armin Malikić (27) i 18-godišnja Andrea Kadić

Cijelo natjecanje se održava u tri etape. Prvo će biti odabrani top tri, zatim top dva, a tek onda pobjednik. Također, žiri ima pravilo da samo jednom od natjecatelja može dati peticu, četvorku ili neku drugu ocjenu. 

Prva na pozornicu stala je Andrea Kadić koja je otpjevala duet s Petrom Grašom. Andrea i Petar otpjevali su 'Ako te pitaju'. 

- Toliko si lijepa i talentirana. Prekrasni ste bili - rekla joj je Andrassy, a ostali su se članovi žirija složili s tim.

Sljedeći na redu bili su Lucijan i Nina Badrić koji su pjevali 'Dani i godine'. 

- Fantastično je da svaki put kad treba biti dobar... bude dobar. Nije se jednostavno prilagoditi ženskom vokalu. Osjetilo se da je tvoj glas još sirov. Na tome treba još raditi - komentirao je Huljić te nadodao da je Lucijan još uvijek ne brušeni dijamant. 

Treći duet na redu pjevao je Ivan Vidović, a pridružio mu se Grašo. Ivan i Grašo pjevali su pjesmu 'U ljubav vjere nemam' Olivera Dragojevića i Gibonnija. 

- Za sada jedan bolji od drugoga. Ivan je to izveo bez greške i svaka ti je bila na mjestu - poručila mu je Badrić koja se pridružila Lini Pejovski u četvrtom duetu. Cure su pjevale 'Da se opet tebi vratim'. 

- Nije lako pjevati s Ninom Badrićom, al ti si to napravila odlično - pohvalila ju je Andrassy. Posljednji na sceni našao se Armin. Njemu je društvo na pozornici pravio Đuro, a pjevali su od Zdravka Čolića 'Produži dalje'.

- Muzika je nešto što se sluša, ali i gleda. Armin tu dominira među muškim, ali i među ženskim kandidatima. Ali teže se nosiš s malo jačim vokalom ili malo jačom matricom, Đuro je izdominirao volumenom u odnosu na tebe -  dao mu je konstruktivnu kritiku Tonči.

Nakon napetog glasanja žiri je odlučio da dalje idu Ivan Vidović, Andrea Kadić i Armin Malikić. 

Drugi krug otvorila je jedina dama u top tri koja je otpjevala Vannin hit 'Daj mi jedan dobar razlog'. 

- Tu gdje si došla, to mjesto tebi apsolutno pripada. Još si nešto drugačije sada pokazala. To da u finalu s tolikom mentalnom snagom i lakoćom izdominiraš nad ovom pjesmom koja je izuzetno vokalno teška… Ti si apsolutno gotova, prava pjevačica pred kojom stoji jedna velika i duga karijera -  kazala je Nina Andrei koja nije mogla skriti suze radosnice.

Ivan Vidović za svoj je solo nastup odabrao emotivnu, ali i moćnu Gibonnijevu pjesmu 'Dobri judi' i žiri raznježio u potpunosti, a čak je i on pustio suzu.

- Ivane, prvo čestitam ti na sjajnom nastupu! Malo mi je falilo da se rasplačem koliko si me dirnuo kako si proživljeno donio ovu pjesmu, koliko si proživio svaki stih… Sav si se unio u ovu izvedbu da si me dirnuo do kosti - bila je oduševljena Nina. 

Drugi je krug natjecanja zatvorio Armin Malikić koji je na posve svoj način donio pjesmu 'Pričaj mi o ljubavi' grupe Đavoli, a žiri se morao ustati i zapljeskati mu.

- Ti si ljubav. Nikad u životu to ne bih rekao, možda sada i uvrijedim nekoga, ali rijetko kad se u životu dogodi da kažem da je nešto bolje od originala - nije mogao prestati dijeliti komplimente Đuro. 

Nakon zbrajanja bodova, odlučeno je da u samo finale idu – Armin Malikić i Ivan Vidović. Upravo oni premijerno su zatim otpjevali Tončijev ljetni hit koji će osvojiti pobjednik, pod nazivom 'Ja bi tija bit'.

Tončijevu pjesmu prvo je izveo Armin koji je, bez obzira na početnu nesigurnost, oduševio žiri energijom koja je bila toliko jaka da je nakon nastupa morao prileći, a žiri je komentirao da je skoro poginuo na bini. 

Nakon njega uslijedio je Ivanov nastup, a Antonija mu je naglasila da je u maloj prednosti jer publika sada zna pjesmu pa može pjevati s njim. I Ivan je imao sitnih poteškoća s tekstom pjesme, no jednako je oduševio žiri svojom interpretacijom.

Uslijedilo je posljednje bodovanje nakon kojeg je sve bilo spremno za veliko proglašenje pobjednika koji će, osim Tončijeva hita, osvojiti i nastup na Splitskom festivalu, ali i 50 000 kuna.

- Ne znam uopće što je odlučivalo! Odlučivao je trenutak u kojem mi se učinilo da je nešto 99, a nešto 100 - započeo je Grašo, još jednom naglasivši koliko su nijanse odlučivale. 

- Naučiti pjesmu koju su dobili jučer i snaći se u njoj… Obojica su bili sjajni, meni je jedan ipak bio sjajniji' - dodala je i Nina. 

Čast da proglasi pobjednika pripala je upravo Tončiju koji je obznanio da je pobjednik i vlasnik novog ljetnog hita - Armin Malikić!

- Želio bih se zahvaliti svima što su mi dopustili da budem lud koliko mogu biti i da dam sve od sebe. Ovo mi je bilo jako važno... Iz tog razloga sam tako emotivan! -  kazao je pobjednik Armin.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...