Obavijesti

Show

Komentari 55

U braku prije dvadesete: Njima se u mladosti baš jako žurilo...

U braku prije dvadesete: Njima se u mladosti baš jako žurilo...
13

Sa 16 se, glumica i model, Milla Jovovich (42) udala za četiri godine starijeg Shawna Andrewsa. Brak im nije potrajao jer ga je njezina majka poništila nakon samo dva mjeseca

VIDEO

Mnoge hollywoodske zvijezde 'uplovile' su u bračnu luku vrlo mlade. Neke od njih su se 'prevarile' s odabirom, dok je nečiji brak potrajao duže vrijeme.

3rd Annual Make Equality Reality Gala - LA

Melanie Griffith (60) upoznala je Dona Johnsona (68) kad je imala 14 godina, a do 18-e je pričekala s udajom. Tada im je brak trajao samo šest mjeseci, ali 13 godina poslije ponovno su se vjenčali i dobili kćer, glumicu u filmu 'Pedeset nijansi sive', Dakotu Johnson (28). Par se razveo 1995. 

Reality zvijezda Kim Kardashian (37) također je jedna od njih. S 19 godina se udala za glazbenog producenta Damona Thomasa (48) u Las Vegasu. Brak je trajao tri godine, a nakon toga je bila udana 72 dana za Krisa Humphriesa (33). Trenutno je u braku s reperom Kanye Westom (41). 

web

Američka filmska diva Ava Gardner, koja je preminula u 68. godini života, udala se sa samo 17 godina za filmsku zvijezdu Mickeya Rooneya, koji je preminuo s 94. Brak je trajao samo godinu dana i, navodno, mučili su se s njegovom nevjerom i ljubavnim aferama. 

PA/Pixsell

Glumica u seriji 'Dr. House', Olivia Wilde (34), imala je 19 godina kad se udala za talijanskog princa Tao Ruspolija (43). Vjenčanje se održalo u tajnosti, u napuštenom školskom autobusu. Brak je trajao osam godina. Wilde je trenutno zaručena za glumca Jasona Sudeikisa (42) s kojim ima dvoje djece. 

Demi Moore (55) također je bila mlada nevjesta. Sa 17 se vjenčala s 'rokerom' Freddy Mooreom (67) čije je prezime zadržala sve do danas. Taj joj je brak trajao četiri godine. Nakon toga, bila je u braku s Bruce Willisom (63) trinaest godina i Ashtonom Kutcherom (40) osam godina.

DPA/Pixsell

Sa 16 se, glumica i model, Milla Jovovich (42) udala za četiri godine starijeg Shawna Andrewsa. No, brak im nije potrajao jer ga je njezina majka poništila nakon samo dva mjeseca. Milla je trenutno u braku sa scenaristom i redateljem Paulom Andersenom (40) s kojim ima i dijete. 

Twitter

Courtney Stodden (23), pjevačica, model i glumica, udala sa samo 16 godina za 25 godina starijeg glumca Douga Hutchinsona (58). Brak im je bio obilježen s puno svađa, prekida i pomirbi, da bi naposljetku, Courtney ove godine predala zahtjev za razvod. 

Glavni glumac filma 'Sam u kući', Macaulay Culkin (37) imao je 17 kada je oženio glumicu Rachel Miner (37). Razveli su se nakon dvije godine braka. Culkin je nakon toga bio u vezi s Milom Kunis osam godina. 

Screenshot

Američka glumica i model Marilyn Monroe, koja je preminula u 37. godini života, prvi put je prošetala do oltara kada je imala 16. Udala se za susjedinog sina, Jamesa Doughertyja, s kojim je bila u braku četiri godine. Nije poznato jesu li bili u vezi prije nego što su se vjenčali ili je taj brak 'sredila' njezina starateljica da se Marilyn ne bi vratila u sirotište.

PA/Pixsell

'Charliejev anđeo' zaručio se čak tri puta prije dvadesete. Drew Barrymore (43) je, s 19 godina, svoje treće zaruke pretvorila u brak. Udala se za vlasnika bara u Los Angelesu, Jeremyja Thomasa. Brak je trajao dva mjeseca. 

wikipedia.org

Britansko-američka glumica Elizabeth Taylor, koja je preminula u 79. godini života, imala je loš odnos s majkom i htjela je 'pobjeći' od njezine kontrole. Udala se u 18-oj za Conrada Hiltona Jr., koji je preminuo s 42. Bili su u braku godinu dana, a nakon toga se udala još sedam puta, od kojih dva puta za Richarda Burtona.

Bo Derek (61), američka glumica i manekenka, udala se sa 16 za Johna Dereka koji je tada 'gazio' četrdesete. Njihov brak je trajao sve do njegove smrti u 71. godini života. Bo je trenutno u vezi s Johnom Corbettom (57). 

VIDI OVO: 10 stvari koje će uništiti dobar seks.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...