Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U čekanju novih epizoda: Tarik u 'Milijunašu' prije 17 godina...

None Foto: Instagram/HRT 6

Povodom povratka 'Milijunaša' koji se posljednji put na televiziji emitirao 2010. godine, Tarik je na društvenim mrežama objavio fotografiju prije 17 godina kad je aktualni kviz počeo s prikazivanjem

Glumac i voditelj Tarik Filipović (47) nedavno se oprostio od kviza 'Potjera' za koji je snimio čak 826 epizoda. Njegovu ulogu preuzet će Joško Lokas (47), dok ćemo Tarika gledati u kvizu 'Tko želi biti milijunaš' koji se od jeseni vraća na male ekrane. 

Foto: HRT

Povodom povratka 'Milijunaša' koji se posljednji put na televiziji emitirao 2010. godine, Tarik je na društvenim mrežama objavio fotografiju prije 17 godina kad je aktualni kviz počeo s prikazivanjem. 

Foto: screenshoot/Instagram

- U čekanju jeseni i povratku 'Milijunaša' Robert Pauletić me obradovao naslovnicom iz 2002. - napisao je voditelj te objavio fotografiju koja je obradovala brojne obožavatelje. 

- Nisi se nimalo promijenio, jedino ti je drugačija boja kose - komentirali su fanovi. 

Popularan kviz proslavio je Tarika, a originalno je podrijetlom iz Ujedinjenog Kraljevstva. U Hrvatskoj se prikazivao od ožujka 2002. godine do siječnja 2008. i od rujna 2009. do lipnja 2010. te se emitirao dva puta tjedno na državnoj televiziji. 

Foto: screenshoot/Instagram

Podsjetimo, sredinom lipnja Tarik je snimio posljednju epizodu potjere, a oproštajnom duhu, lovci i lovkinja Morana Zibar otvorili su Tarikovu oproštajnu potjeru prigodnom tortom i govorom, te im se voditelj s knedlom u grlu zahvalio. 

Nije tajna kako je baš Milijunaš Tarikova prva ljubav i jednom kad se ukazala prilika za novim - starim angažmanom, Filipović nije mogao reći ne. Ostaje za vidjeti hoće li se jednog dana voditelj možda na sličan način vratiti i Potjeri. 

Komentari (21)
  • Vrijeme kad je sexy bila Alicia Keys. Nevjerovatno kako vrijeme prolazi i kako se mijenja

    4. 7. 2019,   23:43
  • Kako lete godine, ne mogu vjerovat da je prošlo toliko otkad se zadnji put prikazivao Milijunaš, drago mi je da će opet početi.

    4. 7. 2019,   23:22
  • na toj staroj slici izgleda kao muškobanjasta žena

    5. 7. 2019,   10:50