Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U 'Dnevniku’ se oprostili od Bage koji je dao otkaz

None Foto: Boris Šćitar 3

S kolegama na HTV-u sam popio kavicu i otišao kući pjevajući, rekao je voditelj "Dnevnika", koji je nakon 15 godina rada na televiziji dao otkaz

Hvala ti, Mislave. Ovo je bilo tvoje 1498. javljanje s Markova trga za HTV, a ujedno i posljednje. Tako se voditelj Dnevnika Siniša Kovačić oprostio od Bage, koji je nakon 15 godina dao otkaz na javnoj televiziji.
- Nisam očekivao da će Siniša to reći. Za rastanak sam s kolegama s HRT-a popio kavicu i piće. Zatim sam kući otišao pjevajući - ispričao je Mislav Bago. Sada je na godišnjem odmoru. Otišao je u Grčku.
- Ma, Bago je znao sve što ću reći. Samo sada ne želi priznati. Valjda mu je neugodno - našalio se Siniša Kovačić. Dodao je da su posljednji Bagin radni dan na HRT-u proveli u radnoj atmosferi. Bili su na kolegiju, radili priloge za “Dnevnik” pa nisu imali vremena kupiti oproštajni dar za kolegu.
- Malo smo i mi morali stegnuti remen. Još se stignemo iskupiti. Morat ćemo. Ipak je Bago jedan jedini, neponovljiv - ishvalio je kolegu Kovačić. Početkom prosinca Bago je objavio da odlazi jer je nezadovoljan. Njegovo viđenje novinarstva znatno se razlikovalo, kako je rekao, od onoga programskog vodstva Hrvatske televizije. Podnio je zahtjev za sporazumnim prekidom radnog odnosa.

Komentari (10)
  • Drž se Bago!!! Najjaći novinar svih vremena odlazi zbog one vještice HLO . Pa tko je ta hlo uopće???? prvo ode sa HRT-a za 1000 000 kuna, pa se opet vrati i odmah je glavna faca na hrt-u. KOZA!!

    26. 12. 2008,   15:39
  • Ajd već ih je dosta i dobro je da odu, ja već 40 godina još ko klinac gledam onog Mlakara i muka mi je kad ga vidim, stvarno čovjek ne zna kad je dosta.

    26. 12. 2008,   16:15
  • Baš me zanima kad će više naslov tipa: \'Hlo dobila otkaz na HRT-u\'

    26. 12. 2008,   15:23