Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'U Dubaiju su me nekoliko puta zaprosili zato što sam plavuša'

None Foto: Instagram/kolaž 12

Valentina Walme je u showu 'Ples sa zvijezdama' plesala s Davorom Garićem nakon čega je otišla u Dubai. Obišla je najvišu zgradu na svijetu i dobila tri bračne ponude, i to zbog svoje plave kose

Najviše mi se sviđa koliko su ljudi u Dubaiju dragi, simpatični i pristupačni. Drago mi je i što se ne čude kad kažem odakle sam jer svi znaju za Hrvatsku i tko je Luka Modrić, oduševljeno nam priča Valentina Walme (27), plesačica i bivša plesna mentorica Davora Garića (38) u showu 'Ples sa zvijezdama'.

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO: 

Valentina se trenutačno odmara u Dubaiju, a na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije provoda.

- Prvi put sam ovdje i ostajem desetak dana. Dubai je izrazito čist i siguran. Ako slučajno ostavite mobitel u kafiću, budite sigurni da će vas tamo i čekati - priča nam.

Foto: Instagram

Dodaje kako je hrana prefina, a more pretoplo i predivno za kupanje. U Dubaiju je, priznaje, pojela najbolji sushi u životu. Svako malo netko je zaustavi zbog boje kose.

- Smiješno mi je što je njima plava kosa prava atrakcija. Toliko su oduševljeni plavušama da sam šetajući gradom dobila tri bračne ponude - smije se Valentina i ističe da su muškarci pravi džentlmeni, jako pristojni i izrazito uljudni.

Foto: Instagram

Dojmio ju se i safari u pustinji. Jahala je na devi i vozila quad. Počastila se i novom hena tetovažom. U srijedu je posjetila i džamiju u Abu Dhabiju.

Foto: Instagram - Nerealno je lijepa i oduzima dah - kaže Valentina.

Posjetila je i Burj Khalifu, najvišu zgradu na svijetu i jedan od simbola Dubaija.

- Pogled je nevjerojatan. Iako je Dubai zaista fascinantan, moram reći da je, uz sve to, meni i dalje moja Hrvatska najljepša - zaključuje.

POGLEDAJTE VIDEO:

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Komentari (40)
  • S tubom farbe svaka je "plavuša"... isto tako je i "plavuša" svaka s blond extenzijama... 'ajmo nazvati stvari pravim imenom😉

    25. 7. 2019,   21:19
  • I mene su prosili u Dubaiu, a nisam plavuša, i debela sam!

    25. 7. 2019,   21:36
  • Ovo nije istina. U Dubaiju muškarci vole crnke, ne plavuše. Osim toga 80% stanovništva su expads, a samo 20% su lokalni Arapi, tako da imamo plavuše iz cijelog svijeta i to ovdje nije ništa posebno.

    25. 7. 2019,   21:14