Obavijesti

Show

Komentari 0

U finale nagrade Cesarica ušla Mia s pjesmom „Do posljednjeg retka"

U finale  nagrade  Cesarica  ušla Mia  s  pjesmom  „Do  posljednjeg  retka"

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih u mjesecu kolovozu, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale Cesarice

VIDEO

U kolovozu publika je glasovala za: Mejaše i pjesmu “Ale, ale”, Igora Delača i pjesmu “Budan”, Miju i pjesmu “Do posljednjeg retka”, Jacquesa Houdeka i pjesmu “Sam” te Lanu Jurčević i pjesmu “Usne ko milijun watti”. Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Do posljednjeg retka“ koju izvodi Mia.

Mia Dimšić, iznimno talentirana kantautorica i vlasnica Porinom višestruko nagrađivanog albuma “Život nije siv”, svojom vedrinom i jednostavnošću osvaja publiku. Nakon što je na prošlogodišnjem CMC festivalu nastupila s pjesmom “Bezimeni”, Pjesmom godine koja broji više od dva milijuna pregleda na YouTubeu i jedna je od najvrćenijih pjesama u radijskom eteru, Mia je na istom festivalu predstavila još jednu sjajnu i vedru pjesmu “Do posljednjeg retka”.

Glazbu za zadnji singl s Mijinog albuma prvijenca potpisuje Vjekoslav Dimter, tekst Damir Bačić, a prekrasni kadrovi uz more i zvuk Mijinog ukulelea zavest će vas i odvesti na neko bolje mjesto. Sniman u Splitu, spot u režiji Borisa Sekulića pronaći će put do vaših srca i na najljepši mogući način zaokružiti priču oko albuma “Život nije siv” koji je oduševio kritiku i publiku i Miji donio 6 nagrada Porin, od kojih i ona dva najznačajnija - za album i pjesmu godine.

Novih pet prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u specijalnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr koja će se emitirati 14.  rujna, kada će započeti i glasovanje za nove pjesme u konkurenciji. Glasovanje se odvija putem online kanala za komunikaciju:  Facebook stranice Cesarica, Viber javnog profila Cesarica te na web stranici Cesarice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac