Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U Hrvatskoj se snima popularni korejski TV show 'Battle trip'

None Foto: Instagram 3

Siguran sam da će popularnost Hrvatske u Koreji dodatno porasti nakon boravka njihovih glazbenih zvijezdi u našoj zemlji, rekao je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić

Hrvatska turistička zajednica i Bluesun hoteli u suradnji s korejskom nacionalnom televizijom KBS i medijskom kućom A9 ugostili su produkcijsku ekipu najpopularnijeg južnokorejskog TV showa 'Battle trip'. U njemu se natječu, među ostalima, i najveće korejske pop zvijezde Park Cho-rong Yoon Bo-mi, javlja službena stranica Hrvatske turističke zajednice.  

Foto: Instagram

Korejske zvijezde šest dana posjećivat će hrvatske destinacije u kojima se snima najgledaniji korejski TV show. 

- Hrvatske destinacije prometnule su se u izvrsne lokacije za snimanje vrhunskih filmova, serija i showova. Pozitivan utjecaj svjetski poznatih emisija i filmova na globalnu promociju naše zemlje je neupitan, što potvrđuje i ogroman skok popularnosti naše zemlje na korejskom tržištu nakon što je u Zagrebu 2013. godine snimljen korejski reality show 'The Romantic'. Siguran sam da će popularnost Hrvatske u Koreji dodatno porasti nakon boravka njihovih glazbenih zvijezdi u našoj zemlji, ali i nakon emitiranja ovog najgledanijeg južnokorejskog TV showa - rekao je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić. Naglasio je da će se dodatno povećati promotivne aktivnosti Hrvatske u Koreji. 

Foto: Instagram

'Battle trip' na KBS-u prati više od 25 milijuna gledatelja u Južnoj Koreji i kao i korejski iseljenici. Produkcija showa u Hrvatskoj posjetit će Zagreb, Hrvatsko Zagorje, Split, Makarsku rivijera i Brač. Upoznat će tradicionalne hrvatske običaje poput izrade licitarskih srca u Zagorju, probat će gastronomske delicije u Splitu te doživjeti off road buggy avanturu u Baškoj Vodi i vožnju biciklima po Braču. Emitiranje kreće za otprilike mjesec dana. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Komentari (14)
  • Porucite gospodinu Kristijanu da niti je HTZ zasluzna za promociju i interes Korejanaca za Hrvatsku, niti je show bio "Romantic". Serija je bila "Sister over flowers" , 8 epizoda snimljenih u SAMOSTALNOM aranzmanu Korejske TvN, i nije snimljena samo u Zagrebu nego je snimljena po cijeloj Hrvatskoj s tim da je prva epizoda u Istanbulu a zadnja u Dubrovniku.

    10. 10. 2019,   05:52
  • HTZ treba ukinuti budući da imaju nula utjecaja na ovakve stvari. Nit ih znaju iskoristiti kad se dogode.

    9. 10. 2019,   23:43
  • Chorong i Bomi su inace clanice Apink, a ne Red Velvet koje su na navedenim slikama, ali inace lijepo napisan clanak... nadam se da ce Hrvatska iskoristiti potencijale za prosirenje na istocna trzista posebice zbog velikog rastuceg interesa kod mladih zvijezda tih zemalja. Uz vecu reklamu azijske kulture i njenu popularizaciju kod nas, sigurno cemo postati jos pozeljnija destinacija.

    9. 10. 2019,   23:14