Obavijesti

Show

Komentari 5

U juriš: Aquaman je konačno pokazao svoju podvodnu armiju

U juriš: Aquaman je konačno pokazao svoju podvodnu armiju
6

Arthur Curry juriša sa svojom podvodnom armijom na sve koji su protiv njega. Borba za prijestolje je tek otpočela, rat za tron Atlantide trajat će dok je posljednji ratnik na nogama

VIDEO

Premda se o filmu piše već godinama, a vidjeli smo i glavnog lika na velikim ekranima već u dva navrata, Aquaman je lik kojeg Warner Bros pomno sakriva. Sve to promijenilo se kad je ta produkcijska kuća napokon izdala još malo materijala iz filma, uključujući i prvi poster za nadolazeći istoimeni film.

One imaju sve pod kontrolom: Dolaze nam najopakije špijunke
One imaju sve pod kontrolom: Dolaze nam najopakije špijunke

Uz poster, napokon smo saznali i kada ćemo dobiti prvi foršpan za to djelo. Po svemu sudeći, foršpan će izaći krajem ovog tjedna na velikoj konvenciji Comic-Con International u San Diegu u Kaliforniji.

A prije nego što vidimo foršpan, Warner je objavio gornji poster, na kojem je jasno napisana ključna rečenica iz filma - 'Home is Calling', odnosno 'Dom zaziva'. Kako se iz te rečenice može zaključiti, a i iz samog izgleda postera, na kojem Arthur Curry juriša sa svojom podvodnom armijom, čini se da će film biti fokusiran na borbu za prijestolje.

Oko svega se protestira: Bune se zbog manjka muških uloga
Oko svega se protestira: Bune se zbog manjka muških uloga

Prethodni filmovi u serijalu DCEU, produkcijske kuće Warner Bros, ostavili su publiku podosta razočaranom, što se ponajviše vidjelo u njihovim impresivno lošim zaradama. To su svi (osim jednog) od reda bili filmovi s jako visokim troškovima, no sa zaradom jedva dovoljnom da ih pokrije. Osim, kako smo spomenuli, jednog filma, a to je 'Wonder Woman'.

Kako je taj film pokupio i dobre kritičarske ocjene, kao što je i imao izvrsnu zaradu, nadajmo se da su ljudi u spomenutoj produkcijskoj kući nešto naučili i da će nam doći još jedan kvalitetan superjunački film.

Uz Jasona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još nemali broj kvalitetnih glumaca. Tako Ocean Mastera glumi Patrick Wilson, Amber Heard glumi kraljicu mora Meru, a Willem Dafoe je Aquamanov saveznik, Nuidis Vulko. Nicole Kidman glumi kraljicu Atlannu, dok je Temuera Morrison preuzeo je ulogu Aquamanovog oca.

Negativca u filmu, Black Mantu, glumi Yahya Abdul-Mateen II, a nitko drugi doli Dolph Lundgren nalazi se u ulozi kralja Nereusa. Sve se odvija pod režijom Jamesa Wana, koji nas je oduševio svojim hororima 'Slagalica strave', 'Podmuklo' i 'Prizivanja' te filmom 'Brzi i žestoki 7'.

'Aquaman' stiže u kina 21. prosinca ove godine.

 

VIDI OVO: Nevjerojatne slike sinoćnjeg dočeka Vatrenih na Trgu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode