Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U kofer za Maldive spakirala je odjeću vrijednu 30.000 kuna...

None Foto: Instagram 5

Hrvatska pjevačica doista nije štedjela na odjevnim komadima pa je tako za novogodišnji doček na plaži odjenula dugu ružičastu haljinu dizajnerice Alessandre Rich čija je cijena 16.600 kuna

Za razliku od ostalih estradnih pjevača i pjevačica, Severina Kojić (46) povodom proslave Nove godine nije imala nikakvu gažu pa je blagdane je odlučila proslaviti u dalekoj Aziji. Najluđu noć u godini dočekala je na Maldivima u društvu supruga Igora Kojića (31) i sina Aleksandra (6). 

Hrvatska pjevačica doista nije štedjela na odjevnim komadima pa je tako za novogodišnji doček na plaži odjenula dugu ružičastu haljinu dizajnerice Alessandre Rich čija je cijena 16.600 kuna. 

Foto: Instagram

Također, Severina je u svoj kofer spakirala i svilenu, zeleno-plavu haljinu hrvatske dizajnerice Matije Vuice čije se cijene kreću i do nekoliko tisuća kuna. 

Foto: Instagram

- Uvijek u svom koferu ima barem jednu moju haljinu gdje god da ide. Za obostranu sreću i da nas nitko ne učara - napisala je dizajnerica na svojem Instagram profilu. 

Posebne komplimente Severina je dobila na račun vitke figure koju je istaknula u jednodijelnom bijelom badić s volanima i crnom mašnom. Badić je dizajnirala Kolumbijka Johanne Ortiz, a Severina je za njega iskeširala 5000 kuna. 

Foto: Privatni albumI

Čini se kako je odmoru iz snova na Maldivima došao kraj, a Splićanka je podijelila na društvenim mrežama sliku s aerodroma u Dohi. Osim što su je njezini obožavatelji zasuli komentarima o tome koliko dobro izgleda, primijetili su kako pjevačica nosi vestu poznatog talijanskog brenda Dolce & Gabbana. Cijena bijele veste s ušivenim šljokičastim logom i krunom je 7000 kuna. 

Foto: Instagram

GOSPOĐA FRANCESCA Zatajila je snimku: Severina Kojić u 'klinču' je sa zombijem
Komentari (134)
  • Ono kad prebacis 45-u i jos uvijek mislis da je pokazivanje fotosopirane guzice vrh dobrog izgleda...a malo bude otuzno..

    12. 1. 2019,   17:21
  • Članak nisam ni pročitao! Samo sam htio napisati da me zaboli kifla kao i 90% ostalih čitatelja!

    12. 1. 2019,   17:11
  • Ma goni to više!!!!!

    12. 1. 2019,   17:35