Obavijesti

Show

Komentari 8

'U mojoj obitelji stalno je netko trudan, ali ja ne želim bebu još'

'U mojoj obitelji stalno je netko trudan, ali ja ne želim bebu još'
11

'Želim djecu s 28, 29 godina, ne sada. Da, neobično je kad beba obitelji dobije bebu, ali ujedno i prekrasno', rekla je Kendalli i dodala da je na upite o muškarcima 'sramežljiva'

VIDEO

Manekenka i članica klana Kardashian-Jenner, Kendall Jenner (23) objavila je sretnu obiteljsku fotografiju koju su svi doživjeli kao blago 'podbadanje'. Naime, na fotografiji su njezine sestre, njihovi partneri, te njihova 'hrpa' djece.

Kendall je tu jedina bez potomaka - Kim Kardashian (38) i Kanye West (41) imaju troje klinaca, tu je i Kylie Jenner (21) sa svojom kći Stormi, Khloe Kardashian (34) sa kći True te Kourtney (40) sa dvoje od svoje troje djece. Na fotografiji je i 'baka' Kris Kardashian Jenner (63).

Njezin blago blaženi osmijeh, tumače to obožavatelji, znak je sreće u prisustvu nećaka i nećakinja, ali jednako tako i sreću što još nema, a navodno niti planira imati vlastitu djecu.

Dinastija je to koja se vječno širi. Kim i Kanye imaju kćeri North i Chicago, te sina Sainta. Jedini muški član dinastije, Rob Kardashian (32) sa bivšom Blac Chyna (30) ima kći Dream Renée Kardashian

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lol she like Dad leave me alone 😆😫😍🙏💙

A post shared by Rob Kardashian (@robertkardaashian_) on

Kao i Kim i njezina starija sestra Kourtney sa bivšim partnerom Scottom Disickom (35) ima troje djece, sina Masona i Reign, te kći Penelope

Najmlađe pridošlice imaju Khloe i Kylie. Khloe sa Tristanom Thompsonom (28), koji ju je varao pa ga je ostavila, ima kći True, a Kylie Jenner sa reperom Travisom Scottom (27) ima kći Stormi.

Kendall, koja je dvije godine starija od Kylie, jedina je koju se ne povezuje s nekime. Neko vrijeme su kružile glasine da je lezbijka, no čini se samo da je naprosto različita od svojih sestara te ne želi biti mlada majka. Bar zasad. Uz to, predana je svom poslu. Kendall je jedna od najpopularnijih manekenki danas, nosi revije najvećih dizajnera i snima naslovnice najprestižnijih magazina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW @voguerussia May issue cover story by my loves @luigiandiango ❤️

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

- Želim djecu s 28, 29 godina, ne sada. Da, neobično je kad beba obitelji dobije bebu, ali ujedno i prekrasno - kaže o sebi i mlađoj sestri Kylie.

Kendall na upite o muškarcima kaže da je 'sramežljiva' te da nema potrebe raspredati o svom privatnom životu.

Među komentatorima fotografije cjelokupne obitelji je i novopečena mladenka Hailey Bieber (22), nekada Baldwin, koja je napisala 'AHAHAHAHAHA, upravo to!'. Ona i njezin suprug Justin Bieber su za prvi april 'prevarili' javnost da čekaju prvo dijete.

- Moja obitelj stalno raste. Taman kad se opustite netko drugi najavi da će imati bebu - rekla je Kendall u intervjuu s Lanom Del Rey (33) za Elle prošle godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama