Obavijesti

Show

Komentari 3

U problemima: Firma roditelja Kate Middleton pred stečajem

U problemima: Firma roditelja Kate Middleton pred stečajem
4

Sve je počelo kada je Kateina majka nakon rođenja sina Jamesa počela prodavati torbe i dekoracije za dječje rođendane. Nisu ni sanjali da će se to razviti u kompaniju kojoj je vrijednost preko 222 milijuna kuna

VIDEO

Iako vojvotkinja Kate Middleton (37) uživa u skupim 'krpicama', njezinim roditeljima ne ide najbolje. Kako piše The Sun, Carol (64) i Michael Middleton (69) imaju financijskih problema. 

Pokrenuli su 1987. privatni biznis 'Party Pieces' koji je sada pred bankrotom. Dosad uspješna kompanija zapošljavala je 30 radnika, a prošli tjedan su čak tri radnika dala otkaz.

Royal wedding

Sve je počelo kada je Kateina majka nakon rođenja sina Jamesa (31) počela prodavati torbe i dekoracije za dječje rođendane. Nisu ni sanjali da će se to razviti u kompaniju kojoj je vrijednost preko 30 milijuna eura, odnosno 222 milijuna kuna.

Pixsell

Tako su roditelji Middleton omogućili školovanje sinu Jamesu te kćerima Pippi (35) i Kate u privatnim školama. Kupili su i posjed na Vernhams Deanu koji vrijedi 3.5 milijuna kuna. Prije velikog bogatstva, Carol i Michael radili su za avionsku kompaniju 'British Airways'. Ona je bila stjuardesa, a njezin suprug dispečer za let. 

Royal wedding

Nakon što su otvorili privatni biznis, počeli su i ulagati u nekretnine pa posjeduju nekoliko komercijalnih zgrada. Kada se sveukupno zbroji njihovo bogatstvo, bračni par vrijedi 442 milijuna kuna. 

ŠOKIRALI HANU IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Gospođo, dođite na policiju, dobili smo snimku vašeg incidenta'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu