Obavijesti

Show

Komentari 2

U ritmu muzike za rat: Ovo je Punisher kojeg smo trebali

U ritmu muzike za rat: Ovo je Punisher kojeg smo trebali
4

Davne 1989. godine dobili smo prvu ekranizaciju Punishera. Uslijedio je i jednako neuspješan film 2004. godine. Tek 2008. smo dobili dobro djelo. Hoće li ovogodišnja serija ponoviti taj uspjeh?

VIDEO

Netflix nas je razveselio još jednim foršpanom za nadolazeću seriju 'The Punisher'. Prethodni foršpan je vrlo jasno pokazao kako se nitko neće sramiti nasilja te kako nećemo dobiti 'kastriranu' seriju.

Premda ne možemo sa sigurnošću reći kako je podosta neuspješna serija 'Iron Fist' utjecala na odluku da se nasilje u 'The Punisheru' ne umanji tj. cenzurira, rekli bismo da je ipak loša ocjena te serije bila jak faktor.

U novom foršpanu možemo čuti i legendarnu pjesmu grupe Metallica, 'One', sinkroniziranu na događaje u videu. Tako nas ispočetka pjesma akustičnim melodijama uvodi u pravi balet metaka i krvi popraćen 'divljačkim' ritmovima heavy metala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svim pravim ljubiteljima ovog antiheroja ovakav pristup sigurno će izvući smiješak na lice.

Pogledajte foršpan

U seriji 'The Punisher' glume gore spomenuti Jon Bernthal dok podršku rade Ben Barnes, Ebon Moss-Bachrach, Amber Rose Revah, Deborah Ann Woll, Daniel Webber, Jason R. Moore, Paul Schulze, Jaime Ray Newman i Michael Nathanson.

Serija postaje dostupna na Netflixu 17. studenog.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode