Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U šetnji: Borna Kotromanić sa psom uskladila modne dodatke

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL 8

Borna je mamila poglede na zagrebačkoj špici. Prošetala je Cvjetnim trgom sa svojom kujicom Stelom kojoj je nabavila dizajnersku ogrlicu i povodac...

Borna Kotromanić (46) prošetala je danas Zagrebom sa svojim psićem s kojim se modno uskladila. Bornina kujica Stela nosi dizajnersku ogrlicu Moschino koja košta oko 130 dolara (oko 850 kuna). Borna je svojim osebujnim stilom mamila poglede na špici.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Poduzetnica je krajem studenog podignula puno prašine na predstavljanju nakita zagrebačkog dizajnera Nenada Sovilja. Borna je tada rado pozirala fotografima u zagrebačkoj Esplanadi i objavila nekoliko fotografija na društvene mreže.

Tada je odjenula srebrnu dugu haljinu s prorezom do struka, a look je upotpunila leopard torbicom. Mnogi su komentirali kako Borna uopće nije odjenula donje rublje.

Foto: John Pavlish

Borna u posljednje vrijeme privlači puno pozornosti svojim odjevnim kombinacijama. Tako je u Muzej Mimara nedavno došla u prozirnom kombinezonu.

Foto: Pixsell/kolaž

Na noćni shopping je došla u trikou i bacila oko na grudnjak s cirkonima.

- Našla sam nešto što mi se sviđa. Ovaj grudnjak je kao iz snova. A i dobro podupire grudi - našalila se poduzetnica. 

Foto: Pixsell/Matija Habljak

VIDI OVO! HOROSKOP: Svaki horoskopski znak ima svoju novogodišnju odluku, koja je Vaša?

Komentari (38)
  • Svaki dan seta tako umotana u tom lateksu s psom po spici dok je netko ne snimi ,prije mjesec dana isla u tom lateksu po spici vidila nekog lika kako fotografira cvjetni trg ,pozurila preko trga da proparadira pokraj njega i umalo je udario dostavni kombi 😂😂

    29. 12. 2018,   16:53
  • Cucek mi je poznat, a tko je ona?

    29. 12. 2018,   17:01
  • A ne znam što da kažem o njoj... Nekad mi se čini da je u teškoj, dugotrajnoj depresiji i krizi srednjih godina, nekad da je neumjesna, da je gladna pažnje drugih jer sama svoju vrijednost ne zna... I onda mi je tu dodje biti žao. Ženi možda fali iskrene ljubavi i prijateljstva u životu, iskrene emocije i zagrljaja onih od kojih ona to želi dobiti, a izgleda da ne dobija. Jer sve što pokuša uglavnom je prilično djetinjasto i docekano podsmijehom. I njen propali modni biznis, i kao life coach... Izgleda da se uporno želi kroz nešto dokazati, ali Borna, što više nešto želiš, to ćeš ga kasnije dobiti. Radi za izgradnju sebe, a ne za uspjeh i finalni rezultat. Možda sam u krivu, ali eto to je moj sud.

    29. 12. 2018,   16:26